BASS Černošice w/ Furious Freaks

Západ
Černošice
10.12.2016 - 19:00

Bass Černošice vol.8 w/FURIOUS FREAKS, téma INFERNO
Připravte se, bude peklo! A to doslova... Poslední letošní BASS přijedou rozproudit FURIOUS FREAKS /Bass Drop/, téma kulis a vizualizací: Inferno.
Projekt Furious Freaks vznikl v létě 2012 a od té doby jeho členové Bonduel, Dollo, Hayppa a Avenues úspěšně putují po klubech po celé ČR i v okolních státech. Projekt je neodmyslitelnou drum'n'bassovou součástí Bass Drop crew. V současnosti kluci pořádají prestižní pražské akce jako je Drop That nebo Utopia. V posledních letech také pilně pracovali na své vlastní tvorbě, díky čemuž v létě 2015 Furious Freaks přišli se svým prvním EP nesoucí název Born in Acid, v říjnu 2016 se jim podařilo pod BNC Express upsat své druhé EP Ravens. Během jejich působení měli tu čest zahrát si na akcích jako Let It Roll, Rock For People, Winter Arena či Cross Festival. Od jejich vystoupení nemůžete očekávat nic jiného než tu nejvytříbenější selekci, energické mixy všech subžánrů a masivní hype od čtyř šílenců za mixem.
Večerem Vás tradičně provedou djs z místní DUNENI.cz crew ve složení Wolfik, MindGroove, Vagi, ED:GE, Eight Times, Danoush a Artomic. Nebude chybět fotbálek, pořádnej zvuk, světla, kulisy a hlavně skvělá atmosféra. Všechna pekelná stvoření vítána. Pořádný peklo zažije Club Kino už 10. prosince, tak buď u toho! Hlavním partnerem akce je Velkopopovický Kozel.
19:00 - vstup do 20:30 - 60Kč,-, poté 90,- Kč

POINT (14.3198017 49.9600837)