BioBlues ŽIJE!

Západ
Černošice
13.12.2016 - 20:00

BioBlues ŽIJE!

Sharon Lewis a Jan Kořínek - koncert
Po roce se do Evropy vrací zpěvačka Sharon Lewis, aby odehrála v pořadí dvanácté turné s bluesovým varhaníkem Janem Kořínkem a jeho mezinárodní sestavou GROOVE, tentokrát obohacenou o italského kytaristu Luca Giordano, který žil  několik let v Chicagu a vystupoval tam s mnoha kapelami.
Sharon Lewis – Texas Fire odstartovala svojí hudební dráhu v klubu Buddy Guy’s Legends v roce 1993. Od té doby pravidelně vystupuje po území USA a celém světě. Její nezapomenutelná živá vystoupení ukazují velkou lásku k soulu a blues. Zpěvačka v současné době spolupracuje například s Jimmy Johnsonem, Harmonica Hinesem, John Primerem, Dave Spectrem, Carlos Johnsonem a Son Sealsem. V letošním roce byla podruhé nominována na zpěvačku roku prestižní ceny Living Blues Awards, spolu s Mavis Staples a dalšími. 1.11 vydala druhé album u prestižní nahrávací společnosti Delmark Records, pojmenované trefně Grown Ass Woman.
Sharon Lewis vystupuje s Janem Kořínkem od roku 1996. Od té doby s ním nahrála 3 alba, z nichž poslední, Live At Bedna, bylo vydáno v letošním roce u společnosti BlackTown Records. Nyní se v prosinci vrací do Evropy na další turné se sestavou GROOVE Jana Kořínka.
Sharon Lewis - zpěv
Jan Kořínek - hammond B3
Luca Giordano - kytara
Marek Urbánek - bicí
20:00 / vstup 200,- Kč, předprodej Minimarket 150,- Kč, senioři nad 65 let 150,- Kč
 

POINT (14.3198017 49.9600837)