Body The Exhibition

Východ
Praha 8
22.02.2017 - 09:00

Výstava BODY THE EXHIBITION provede své návštěvníky fascinujícím světem našeho těla a umožní jim detailní pohled hluboko pod kůži od hlavy až k patě.  

Na výstavě návštěvníci uvidí kosterní systém, svalstvo, reprodukční orgány, dýchací orgány, krevní oběh a další části lidského těla. Zvláštní galerie je věnována detailnímu vývoji lidského plodu. Galerie jsou doplněny velkoplošnými obrazovkami s 3D animacemi a dokumenty. Exponáty výstavy jsou v různých pozicích, aby přiblížily návštěvníkům, co se děje v jejich těle při pohybu, sportu i odpočinku.

Studenti medicíny v každé galerii budou připraveni zodpovědět dotazy návštěvníků nebo podat ucelený výklad k jednotlivým exponátům. Pro školní skupiny poskytujeme odborného průvodce výstavou zdarma. Výstava přesahuje svým rozsahem vše, co bylo dosud v Evropě k vidění. Na více jak 2000m2 návštěvníci uvidí stovky dokonale připravených exponátů včetně těch celotělových.

Výstava BODY THE EXHIBITION je neuvěřitelným zdrojem poznání a má zároveň velký vliv na životní styl návštěvníků. Vidět na vlastní oči zčernalé plíce kuřáka nebo játra napadená rakovinou je pro mnoho lidí šokující. V interaktivní části výstavy si každý může pod odborným vedením mediků vyzkoušet resuscitaci. Součástí výstavy je také česká stopa ve světové medicíně.

Výstaviště 67, 170 00 Praha, Česká Republika

POINT (14.4722816 50.1071647)