Dezerty - bez lepku a bez laktózy

Západ
Kladno
20.08.2017 - 10:0018:00

Na tomto kurzu se s Vámi podělím o znalosti, které jsem získala během školení v Barceloně u Jordi Bordase - tedy jak připravovat dezerty bez lepku a laktózy, které budou chuťově daleko lepší než jejich méně zdravé protějšky.

Budeme připravovat moderní cukrárenské dezerty, naučíme se péct bezlepkové korpusy či připravovat bezlaktózové krémy a pěny.

Součástí receptů budou vajíčka, kurz tedy není veganský.

Cena : 2.990 Kč

V ceně kurzu jsou nealkoholické nápoje a lehké občerstvení.

Všechny Vámi připravené dezerty si po kurzu budete moci odnést domů.

Kapacita kurzu : maximálně 6 osob

Kurz objednávejte zprávou zde na Facebooku či na e-mailu pstahlova@gmail.com.

POINT (14.1067465 50.1416986)