Svatohorský Downtown

Západ
Příbram
03.06.2017 - 12:0020:00

V sobotu 3. června se rozjedou desítky jezdců na sjezdových kolech z příbramského poutního místa Svaté Hory do centra města. Chybět nebude pořádná dávka adrenalinu, rychlosti, obtížné skoky, stánky, občerstvení, fanzóny a afterpárty!

Před několika měsíci se zrodil tento nápad v hlavách 3 příbramksých bikerů. Pozvali do města Martina Soukupa z Karlových Varů, který zde už několik let pořádá podobný tip závodů v Karlových Varech. Prošli a představili jsme mu trať a plácli jsme si.

Co všechno bude součástí závodu? Kromě hlavního závodu, tréninků, finálové a superfinálové jízdy se můžete těšit také na doprovodný program, který „pojede“ celý den.

- exhibiční skok - spot Wheelabrator
- soutěž o nejrychlejšího jezdce - spot STK Zdaboř
- soutěž v nejdelším skoku - spot Vavex

- chillout zóna
- dětská zóna by Benetton Příbram
- stolní fotbálky
- stánky
- bar by Jagermeister / Red Bull / Kačeři
- afterpárty by Kačeři / Wantmore
- tattoshow by Ink.ubator
- a další …

Pro koho je závod určen? Hlavně pro ridery, kteří mají odvahu, pořádné kolo a možná i o kolečko navíc. Organizátoři, kteří se sdružují okolo coworkingového centra Cowárna předpokládají, že na závod dorazí nejen lokální jezdci, ale přilákají také jezdce z dalších koutů republiky a známá rychlá jména z Downtown Tour. Předpokládá se účast přibližně 100 jezdců.

Jménem všech lidí, kteří za závodem stojí jde jednohlasné díky směrem k představitelům města Příbram, zástupcům Svaté Hory v čele s Janem Traxlerem a také všem partnerům, kteří finančně nebo technicky podpořili realizaci této unikátní akce. 

Pokud se chcete do akce zapojit, pomoci, máte nápad, chcete na akci stánek nebo máte jinou formu pomoci, tak neváhejte napsat na - info@cowarna.cz nebo volejte 777 494 416.

POINT (13.9989449 49.685432)