Staňte se redaktorem u ČtiDoma.cz

Čtidomáci
Zobrazit fotogalerii (24)
 

Jak se stát dobrým regionálním zpravodajem? Umíte vystihnout podstatu a přitom psát poutavě? Obohaťte náš tým o vaše skvělé nápady.

Víte, jak funguje lokální zpravodajství? Vymyslíte, co zajímá obyvatele v regionu a kde získat informace? 

 

Spádová oblast portálu ČtiDoma.cz

Zabýváme se lokálním zpravodajstvím v oblasti "Velká Praha."

 

 

 

 

 

Tým

Pohovka v zasedačce

Náš tým je složen z osobností a nadšenců pro věc. Každý redaktor má přidělenu svoji oblast, za kterou je odpovědný. Ne všichni bydlí ve Středočeském kraji, ale pro ty, co tam bydlí, je snadnější se vžít do života místních. 

Co je obsahem práce zpravodaje

Zpravodaj se zajímá o aktuální události z politiky, kultury, developerské projekty, vyhledává osobnosti, které žijí v regionu, a zpracovává s nimi rozhovory, představuje čtenářům jednotlivé obce, jejich přednosti i problémy. A hlavně je objektivní.

Umíte si hledat zdroje informací? Nebojíte se vyrazit do terénu, udělat rozhovor s osobností, zjistit různé názory a poskládat příběh, nafotit zajímavé fotografie?

Pracovní prostředí

Naše sídlo

Naše redakce je umístěna v prostorách moderní kancelářské budovy na Praze 4. V budově je jídelna s chutnými a levnými pokrmy. V kanceláři je k dispozici výborná káva.

 

 

 

Jak se u nás pracuje

Redaktoři se scházejí v redakci na pravidelné porady. Pracovní doba je flexibilní.

Při poradě

Benefity

Pokud si chcete uspořádat své nápady, můžete využít služeb smluvního kouče. Redaktoři mohou také absolvovat vnitrofiremní vzdělávání. Když přijdete s vlastním projektem, máte podporu při jeho realizaci.

Stáhněte siVelikost
PDF icon redaktor_zpravar_7_2016.pdf119.47 KB