Učitelé pozor! Tady vás potřebují

Chcete učit a nemáte místo? O nějakém bychom věděli
 

Jste učitelé a hledáte práci? Právě na vás čekají v Kralupech! Tentokrát se bude obsazovat pozice v mateřské škole. Pokud chcete učit na základce, zkuste třeba Zdiby!

Mateřská škola Generála Kaplánka hledá kvalifikovanou učitelku (možno i speciálního pedagoga), popřípadě asistenta či asistentku. Nástup je možný od září tohoto roku. Pro bližší informace pište a volejte: 731 411 519 nebo 315723709. Email: msklapalka@tiscali.cz!

To ale není všechno! Kvalifikované učitele poptávají například ve Zdibech. V nabídce je hned několik míst. Už jste o nich slyšeli?

Dále se můžete hlásit i do mateřské školy v Olovnici. Mateřská škola je umístěna ve staré budově, která vůbec nebyla určena na využití pro školku. Prostorově a kapacitně ale vyhovuje. Leží v klidné části obce a děti se mohou vyřádit na zahradě o rozloze 712 metrů čtverečních.

Od roku 2005 se pomalu rekonstruuje. Opravena je kuchyně, sociální zařízení, okna nebo třeba elektřina. Opravy obvykle probíhají o prázdninách, a proto je v jejich průběhu školka uzavřená.