Velká paráda: Podívejte se na letecké fotografie z Mělnicka, které se fakt povedly

Mrkněte se na další úžasné snímky
Zobrazit fotogalerii (15)
 

Jestli jste milovníci létání, tohle nemůžete vynechat. Unikátní pohledy na region Mělnicka však zřejmě ocení úplně všichni. Přesně to nabízí výstava leteckých fotografií, která se koná v Kulturním domě Vltava v Kralupech nad Vltavou. Akce probíhá do konce roku v rámci nově chystané knihy Mělnicko z nebe a vstup je zdarma.

Na Mělnicku nalezneme celou řadu významných kulturních památek, ale i přírodních krás. Dvě největší řeky Labe a Vltava se spojují právě pod Mělníkem. Nyní se krásy Mělnicka ukážou díky leteckým fotografiím zcela nově unikátním pohledem shora.

"Návštěvnici tak uvidí centrum Mělníka, soutok Vltavy a Labe, hrad Kokořín, Kralupy nad Vltavou, zámek Nelahozeves, Dolany nad Vltavou, Veltrusy a další místa. Na výstavu jsou srdečně zváni všichni, kteří mají rádi své okolí a rádi by si jej prohlédli z jiného úhlu," říká Blanka Imramovská, obchodní ředitelka vydavatelství, které zmíněnou knihu chystá.

Výstava se koná v Kralupech nad Vltavou v kulturním domě Vltava, je otevřena od pondělí do pátku od 15:30 do 20:00 a o víkendu od 13:30 do 20:00. Nainstalována byla 25. října a návštěvníci mají možnost si ji prohlédnout do konce tohoto roku. 

Klíčová slova: