Benzin zdražuje. Kde ještě natankujete výhodně?

Ceny pohonných hmot jdou pomalu nahoru
 

Nejvýhodněji natankujete na Mladoboleslavsku, nejdražší pohonné hmoty stále nabízí Agip v Ostředku u Benešova. Hlavní tahy se snaží držet přívětivé ceny.

O své místo se přihlásily letní prázdniny a s nimi spojené cesty na dovolenou, rodinné výlety nebo akce s přáteli. Pokud vyrážíte autem, nezapomeňte si zkontrolovat, kde si v kraji natankujete za nejlepší ceny. 

Nejnižší ceny v kraji mají na Mladoboleslavsku a u Kutné Hory

Natankujte si s námi

Nejlevnější benzin natankujete u čerpací stanice ONO v Sukoradech na Mladoboleslavsku, a to za 28,50 Kč. U Mladé Boleslavi ještě zůstaneme, za 28,80 Kč si koupíte litr u Pap Oil v Kosmonosech. Cenu 28,90 nabízí Benzina v Liběchově u Mělníka.

Nejnižší cenu nafty udává pravidelně ONO v Církvici u Kutné Hory, tento týden natankujete za 26,50 Kč. S nízkou cenou obchoduje také čerpací stanice Jaroslav Vorel v Horoušanech na Praze-východ, litr nafty vás vyjde na 26,90 Kč. U Pohony v Dymokurech na Nymbursku nabízí baťovskou cenu 26,99 Kč.

Ostředek si stále drží prvenství na žebříčku nejdražších benzinek

Agip v Ostředku u Benešova prodává nejdražší benzin, za litr si účtuje 33,40 Kč. Cena nafty v Ostředku je také nejvyšší, vyrovnala se ceně benzinu, tedy 33,40 Kč.

Jedete autem na dovolenou? Zabraňte zlodějům v jeho vykradení.

Jak jsou na tom se začínajícími prázninami hlavní tahy?

Pap Oil v Průhonicích u D1 prodává benzin za 30,20 Kč. Litr nafty zde natankujete za 27,90 Kč. Se začátkem prázdnin si drží stejné ceny jako minulý týden.

Eldostav s.r.o. u D4 nabízí litr benzinu za 29,90 Kč, za naftu zaplatíte 27,90 Kč.

Natural u Benziny u Rudné vás vyjde na 29,90 Kč, nafta o korunu levněji.

Robin Oil u Brandýsu nad Labem přestal s navyšováním a ustálil se na ceně za litr benzinu 30,30 Kč, diesel stále nabízí za 27,90 Kč.

Pap Oil v Poříčanech se drží pod hranicí třiceti korun. Benzin koupíte natankujete 29,40 Kč, litr nafty za 27,40 Kč.

Rozdíly v cenách LPG jsou stále markantní

Nejlevnější LPG nabízí Prim na Praze 10 v Podleské ulici, natankujete ho zde za 10,90. Naopak nejdražší pořídíte u Pap Oil v Jesenici, a to za 17,49 Kč.