Kam do bazénu? Koukněte na náš PŘEHLED

Koupaliště Kobylisy
Zobrazit fotogalerii (4)
 

Který je nejlepší, kde si nejvíce užijete, nebo který nabízí nejlepší služby? Podívejte se na náš přehled a hlasujte!

Přímo na okraji Prahy v Kobylisích najdete příjemné koupaliště, které poskytuje chladnou vodu. Ta je zaručena díky tomu, že nádrží protéká potok. voda je tady vždy čistá a chladivá. Využít můžete i dětský bazének a občerstvení. Celý den vás tady vyjde na 140 korun, děti do 150 centimetrů zaplatí 150 korun. Koupaliště potom nabízí ještě saunu, masáže, modelaci nehtů.

 

Další bazén na Praze osm objevíte v parku po cestě z Kobylis do Ládví. Poslední čtyři roky funguje, předtím zel prázdnotou. Po rekonstrukcise stal oblíbeným místem odpočinku nejen místních, ale i přespolních. Stín tady nehledejte. Stromy na koupališti v podstatě nejsou. Za pár korun si ale můžete pronajmout slunečník a lehátko. Ceny jsou zde stejné jako v Kobylisích.

 

Další venkovní bazén je Na Pražačce. Jedná se o sportovní a rekreační areál v Praze 3. Otevřeno mají mezi 10. hodinou až 18.45, ale pozor! Ve všední dny můžete přijít navíc ráno, mezi šestou až osmou, nebo naopak večer mezi dvacátou a 21.45! Celodenní vstupné vyjde na 120 korun, pro děti potom na 65.  

Které koupaliště máte nejraději?

Čakovice
5% (1 hlas)
Ládví
5% (1 hlas)
Kobylisy
9% (2 hlasy)
Čestlice
32% (7 hlasů)
Na Pražacce
14% (3 hlasy)
Divoká Šárka
5% (1 hlas)
Džbán
9% (2 hlasy)
Podolí
14% (3 hlasy)
Hostivařská přehrada
9% (2 hlasy)
Celkem hlasů: 22

V Praze 6 se můžete zchladit na koupališti Divoká Šárka. To leží uprostřed divoké přírody a má krásně teplou vodu. V areálu pod skalami využijete hned dva bazény, brouzdaliště, menší tobogán, houpačky, skluzavky, trampolínu nebo prolézačky. Nabízí i zábavu! Volejbal, ping pong nebo nohejbal jsou tady pro vás. A co ceny? Celý den vás vyjde na 80 korun.

 

Další osvěžení hledejte v Čakovicích. Koupaliště Čakovice nabízí dva padesátimetrové bazény. Do jednoho z nich vede tobogán. Vstupné letos bohužel podražilo, aniž by na koupališti došlo ke zlepšení. Za celý den dáte 110 korun, za dopolední plavání 60.


Mezi další oblíbená pražská koupaliště patří například Džbán nebo Hostivařská přehrada. Jeden z nejluxusnějších bazénů najdete v Podolí, tady se ale bohužel hodně krade. Návštěvnicky veleúspěšné, ale i velmi drahé jsou potom Čestlice.