Dolní Břežany vyhlašují na srpen fotosoutěž! O nejhezčí fotku obce

Pošlete svou fotografii a vyhrajte lákavé ceny
 

Nebylo by to snad ani léto bez nějaké soutěže o nejhezčí fotku. Obec Dolní Břežany to pojala po svém. Vyhlašuje totiž soutěž o nejhezčí fotografii obce Dolní Břežany! Takže hurá do toho. Stačí vyfotit Břežany po svém a můžete vyhrát zajímavé ceny. 

Fotosoutěž "Dolní Břežany se nám líbí!" o nejhezčí fotografii obce Dolní Břežany bude trvat celý srpen. Máte ještě tedy času dost. Chcete se do soutěže zapojit? Je to jednoduché. Stačí poslat fotografii, kterou jste pořídili v Dolních Břežanech, Lhotě, Zálepech nebo na Jarově. Zaslané fotografie budou průběžně zveřejňovány na Facebooku obce v albu s názvem "Dolní Břežany se nám líbí 2016". 

 

Kdo vyhraje cenu? 

Vyhrávat budou ty fotografie, které zvítězí ve veřejném internetovém hlasování. Deset fotografií, které získají nejvíce lajků na Faceboooku (v již zmíněném albu), postoupí do finále. A ve finále o vítězi rozhodne kulturní komise. Vybrané vítězné snímky budou zařazeny také do připravovaného stolního kalendáře DOLNÍ BŘEŽANY 2017.

Břežanský zámek, brzy možná nový hotel

 

Ve hře jsou lákavé odměny

1. místo - 2 vouchery na golfové lekce v golfovém areálu na Zbraslavi v hodnotě 1 800,- Kč

- kniha Czech Press Photo

- reklamní předměty značky NIKON - čtečka karet, USB nabíječka do automobilu, sportovní taška

2. místo - poukázka na konzumaci v Olivově pivovaru v hodnotě 300,- Kč

3. místo - 4 volné vstupenky do Břežanského biografu v hodnotě 200,- Kč

 

Do kdy soutěž trvá? 

Soutěž začíná 1. srpna a končí 12. září 2016. Soutěžní fotografie zasílejte na e-mail: vospelova@dolnibrezany.cz, k fotkám přidejte popisek, kde napište místo pořízení fotografie, rok pořízení, jméno a kontaktní údaje autora.

Výsledky soutěže budou vyhlášeny v rámci akce Svatováclavské slavnosti dne 24. září 2016.