I zkáza může mít svou krásu! Zajeďte do Veltrus

Fotografií bude dvacet
Zobrazit fotogalerii (2)
 

Dvacítku fotek Urbex Teamu Kralupy můžete zhlédnout následujících několik týdnů na zámku Veltrusy. Vernisáž bude již v sobotu.

Hledání zapomenuté krásy - tak zní název výstavy, která bude v infocentru zámku Veltrusy zahájena v pátek 16. září.
Urbexeři hledají krásu v zániku - ve starých domech, zámcích, kostelích nebo továrnách, které už dávno neslouží svému účelu. Do světa těchto opuštěných budov můžete nahlédnout skrze jejich fotografie. 
Michal Seidl, David Topol a Martin Ketner z Urbex Teamu Kralupy nad Vltavou vybrali dvacítku snímků a vy máte 16. září příležitost výstavu zahájit společně s nimi.
Při vernisáži, která začne v 19:00, se budou promítat vybrané fotografie, možná přijde i hudebník a určitě bude co k zakousnutí. V přilehlé kavárně Důlék si pak s urbexery můžete pohladit třeba i Varnsdorfského kocoura.

I my v redakci se vydáváme na podobně tajemná místa: Barrandovské terasy, místo plné emocí a zašlé slávy

Znáte Urbex Team Kralupy? Takhele se představují na svém Facebooku! Jsme partička kamarádů, pro některé spíše bláznů, z Kralup nad Vltavou (a z Mělníka), která vám chce ukázat fotografie z nejrůznějších opuštěných míst, a to jak u nás, tak v zahraničí, které jsme navštívili. 
Jak již samotný název stránky napovídá, tématem bude takzvaný Urbex (Urban exploration), česky řečeno městský průzkum. Hlavním sdělovacím prostředkem je v našem případě fotografie, popřípadě video.