VIDEO jen pro silné povahy: Olivie Žižková je zpátky, oslavuje Tomia Okamuru

Olivie Žižková se svým manželem Janem. Ten jí v novém songu rappuje
Zobrazit fotogalerii (4)
 

Pokud jste si mysleli, že chytrožena Olivie Žižková vzdala svou kariéru zpěvačky, tak jste na omylu. Je zpět a má formu. Zatímco dříve svým "broukáním" zaháněla uprchlíky, teď podporuje Tomia Okamuru. A polívčičku si tentokrát přihřál i její manžel coby rapper. 

Jedni ji nenávidí, druzí milují. Ale všichni se snaží zjistit jedno. Myslí to vážně, nebo je totálně mimo a zaslouží si lítost a hospitalizaci? Každopádně tahle paní jede dál a světlo světa teď spatřil další hit. "Děláte si p*del? Ta ženská neumí za prvé zpívat a za druhé ten text musel psát naprostý debil nebo pětileté děcko. A za třetí, ten kdo tohle poslouchá nebo podporuje, měl by se jít zastřelit," komentuje klip Honza B. na sociální síti.  

Málo soudnosti nebo touha po slávě?

Olivii ale negativní komentáře nechávají v klidu, o čemž svědčí i fakt, že jinak už by se dávno z podobných komentářů složila. Buď má tedy kvalitního psychologa nebo vysoké sebevědomí. V horším případě oboje... "Honzíku, ze zpěvu jsem dvakrát rupla, to je fakt. Ale jen mě tak napadá, že nepomáháte hasit hořící dům v Londýně. Tím byste pomohl víc, fešáku. Mimochodem váš kredit vyjadřování se k ženě opravdu nemá chybu." A nás zas napadá, že song o hořícím domu v Londýně tu taky ještě nebyl a jistě by popularitu této dámy zvýšil.

Video svým obsahem na internetu rozvířilo debatu, někteří jej pokládají za pokus o parodii, jiní manželům Žižkovým fandí a vyjadřují jim podporu.

Světe, div se, má i manžela
Najděte si partnera na podobné intelektuální úrovni a budete šťastni. A to se Olivii evidentně povedlo. Třikrát hurá. Tentokrát jde totiž o duet s jejím manželem, který se song snažil "oživit" něčím, co se s trochou fantazie a hudebního hluchu dá přirovnat k rappu. "Chcem radikální změnu politického systému, přímou demokracii a referendum k němu, osobní, hmotnou a trestní zodpovědnost,..." zpívá Jan Žižka. Prý hudebník...

Volby se blíží

Jedna z těch nejděsivějších, říkejme tomu tvůrčích písní, byla ta s názvem Evropo dýchej. Využít migrační vlnu a uprchlíky už mnozí považovali za cynismus nejvyšší kategorie. Teď se tedy z nastoleného trendu trochu ubralo. Olivie se rozhodla podpořit konkrétní stranu - SPD Tomia Okamury. "Já volím SPD, já vím, proč SPD. Svobodu a přímou demokracii Tomia Okamury," takovými slovy začíná hudební klip, ve kterém se manželé snaží vysvětlit, proč je tato strana tou nej. "Nejedná se o oficiální klip SPD, ale soukromou iniciativu našich příznivců. Podporu našeho hnutí vítame," vyjádřil se diplomaticky ke klipu Tomio Okamua.

"Někteří občané stále neví, co znamená SPD. Někdo neví vůbec, někdo si tuto stranu plete s Úsvitem a po poslechu tohotu songu nás budou zabedněnci parodovat a zpívat záměrně "STB". Takže kdo z nás zde nechce islám a je pro vystoupení z EU, volte jednoznačně SPD Tomia Okamury," píše Žižková k písni na jednom ze svých tří facebookových profilů. Na jeden už se jí zřejmě kamarádi nevejdou...

Olivie Žižková na sebe už upozornila skladbou Evropo, dýchej, kde vyzývá spoluobčany k obraně před agresivními muslimskými migranty. Klid na serveru YouTube zhlédlo přes půl milionu lidí.

Žižková vystřídala Evu a Vaška

Tomio Okamura spolupracoval s "hvězdami" tuzemské populární hudby již v roce 2013, kdy vedl hnutí Úsvit přímé demokracie. Tehdy pro něj ještě jako předsedu hnutí natočila klip známá pěvecká dvojice Eva a Vašek. Teď je vystřídala "vtipná" dvojka Žižkových.

Pochybná minulost
Poprvé jste o této postavičce českého showbyznysu mohli slyšet ve spojitosti s Jiřím Krytinářem, což musíme uznat, že tento pár je také celkem bizár. Údajně byli přátelé...a pak mu Olivie ukázala prsa. A nejen jemu. Postřednictvím rádoby sexy kalendáře předhodila své přednosti celému národu. Kamarádství prý skončilo, když jí Krytinář za fotky nezaplatil. Nebylo z čeho, Olivii a další nahotiny mít doma nikdo nechtěl. Smutný příběh. A zřejmě nekončí. Co bude dál?

 

Klíčová slova: