SEZNAMKA: Pejskař Evžen hledá milou

Evžen se svým psíkem Nerem
Zobrazit fotogalerii (7)
 

Devětatřicetiletý pejskař Evžen hledá partnerku, která bude bydlet s ním. Už by rád založil rodinu. Napíšete mu? 

“Neměl jsem štěstí v lásce, ale teď hledám hodnou ženu,” vypráví Evžen, který bydlí v Novém Bydžově, což je malá vesnička mezi Východočeským a Středočeským krajem. “Podnikám v zahradnictví. Povedlo se mi zrekonstruovat dům, ve kterém teď už druhým rokem sám bydlím. Největší radost mi dělá pes, kterého jsem sám vycvičil a vychoval. Teď s ním jezdím po závodech a máme dobré výsledky,” říká Evžen.

 

Evženovi je 39 let a pochází z Nového Bydžova. Je milovníkem přírody a zvířat. Nekouří a požaduje, aby jeho partnerka byla rovněž nekuřačka.

Jak k pejskovi přišel, to je dlouhý příběh. “Původně si pro něj měl přijít bezdomovec, ale nakonec jsem ho dostal já. Přestože podnikám a mám časově náročnou práci, neodolal jsem a odvezl si ho. Jmenuje se Nero podle černé barvy (z italštiny), teď mu budou čtyři roky. Je to nejhodnější pes, kterého znám, a protože psy cvičím, tak jich znám hodně,” vysvětluje Evžen.

 

“Ve dvou letech jsem Nera začal učit, a když přešel po dvoumetrovém žebříku jako jediný pes na cvičáku, tak jsem pochopil, že má talent. To, co se někteří psi učí roky, pochopí během několika dnů nebo týdnů. Po roce cvičení už jsem s ním jezdil po závodech a dělal zkoušky. Letos jsme už závodili v Čáslavi, v Praze, v Novém Bydžově, v Opatovicích nad Labem a skoro každý víkend se někam chystáme,” chválí si pejska.

 

Evžen s Nerem

Evžen se do seznamky přihlásil nejen proto, že miluje psy. Už nechce být sám. Jeho vysněná partnerka by měla mít zvířata a rostliny ráda. Také by jí nemělo vadit bydlet na vesnici. “Když můžu sázet rostlinky a starat se o ně, tvořit zahrady a řezat stromy - zkrátka cítit blízkost přírody, to mě v životě nejvíce naplňuje. A pak také výcvik psů nebo koně, rekreační sporty jako lyžování, tenis, cyklistika. A pak takové ty koníčky spojené s přírodou - procházky, houbaření, floristika, ale i kultura a tvořivost,” prozradil Evžen.

 

Věk partnerky nebo lokace není pro Evžena důležitá, podstatné pro něj je, aby si měli co říct a aby chtěla partnerka mít ještě děti. “Sám děti nemám, byly by to moje první. A věk snad orientačně od 25 do 40 let, vážně na tom nelpím,” říká devětatřicetiletý Evžen. “Důležité je, abychom si byli vzájemně oporou, dělali společné věci, měli podobné záliby a tvořili budoucnost. A samozřejmě chtěli mít tu rodinu.”

Zaujal vás Evženův příběh a máte chuť se s ním seznámit anebo vyrazit na psí procházku? Kontaktujte Evžena na e-mailu: evzen.k@email.cz nebo na telefonu: 774 707 444. Seznamka ČtiDoma vám přeje hodně štěstí!