GAYMANI míří do finále. Hlasujte o nejkrásnějšího gaye

Finalisté pojedou na soustředění. Čeká je velké finále
Zobrazit fotogalerii (7)
 

Finalisté soutěže GAYMAN se pilně připravují na slavnostní finále. Za pár dní jedou na soustředění. Už teď můžete hlasovat o nejkrásnějšího gaye internetu.

Finalisté soutěže GAYMAN Česko Slovenska pojedou na čtyřdenní soustředění do Jizerských hor, kde si nacvičí choreografii na finálový večer a čeká je také bohatý doprovodný program. Soustředění proběhne 2. - 5. června. Čeká je mimo jiné návštěva Šenýř Bijoux, společnosti, která již třetím rokem zhotovuje korunku.

 

Finalisté také navštíví bobovou dráhu v Janově nad Nisou, protrženou přehradu v Destné, Ještěd či Liberecký club Pink Bunny. Soustředění budou mít letos hned dvě. Druhé bude jednodenní a proběhne v pražském volnočasovém areálu. Tam si soutěžící vyzkouší například jízdu na motorových člunech, nebo společně poobědvají. 

 

Na soustředění přijedou finalisty podpořit Gayman 2012 Marek Zlý, Gayman 2014 Daniel Fröhlich, či stále úřadující Gayman 2015 Marek Gajdoš.

 

Mimo zábavu budou finalisté také nacvičovat choreografii na finálový večer. Finále se koná 10. září, a to pod taktovkou moderátora rádia Frekvence 1 Luboše Procházky a travesti umělkyně Nadja Mini. Finále se zúčastní zahraniční hosté např. ze Slovenska, Jihoafrické republiky nebo Saúdské Arábie.

 

Už teď můžete hlasovat o nejkrásnějšího GAYMANA Internetu 2016. Hlasujte pro svého favorita online na stránkách GAYMANU nebo na Facebooku GAYMAN ČR.