Konkurence na seznamkách roste. Chytrých mužů přibývá

Opravdu se muži konečně naučili, jak efektivně svádět ženy online?
 

Na seznamkách se vyskytuje enormní množství chytrých, gramotných a velmi kreativních mužů, kteří se neomezují jen na otázku "ahoj, jak se máš". Aspoň takhle to vidí Radim, který nedávno provedl malý experiment. Teď už seznamky nedoporučuje. Konkurenci nelze porazit.

"Seznamky. Často omílané téma. Sám jsem to často radil nezadaným jako lék na jejich samotu. Za to bych si teď dal facku a zároveň se omluvil všem, kterým jsem to doporučil. Seznamka je totiž fakt hardcore," popisuje svoje zkušenosti Radim. Vyslechněte si Radimovu zkušenost se seznamováním ve virtuálním světě. 

 

Dřív frčelo Lidé.cz, Facebook ještě ani nebyl 

V období své puberty zkoušel jsem chvilku online seznamování. Bylo to v těch dávných dobách, kdy Facebook bylo cizí slovo a my alternativci chodili na Lidé.cz, protože Libimseti.cz bylo pro šampónky. Musím sám sebe pochválit za relativní úspěšnost. Díky seznamce vím, co to je francouzký polibek, útěk z domu nebo koitus. Výjimečně se stávalo, že slečna oslovila mě, ačkoliv nejsem žádný krasavec. Prostě moje x let staré zkušenosti se seznamkou jsou jen a jen pozitivní.

Roky plynuly, tak jsem se začal seznamovat v reálném světě, bral jsem to jako přirozený vývoj a bylo to fajn. Ale protože bydlím v díře po granátu, který navíc bouchl omylem, došly zdroje na seznamování a nová holka se tu mohla zjevit maximálně v halucinacích po houbičkách. Nikdy jsem to nevnímal jako problém, mám aktivní život. Vlastně bych si teď na vztah musel udělat čas. Takže jsem si říkal, že až se budu nudit, obnovím kariéru seznamkového don chuana. 

 

A ta chvíle nastala. Díky klimatizaci, jsa marodem, pustil jsem se do práce na své milostné budoucnosti. Věrný alternativní povaze jsem našel alternativní server, věrný životním zkušenostem řekl jsem si: Půjdu na to od lesa. Založil jsem falešný profil hezké slečny asi v mém věku a v místě mého bydliště. To abych zjistil, jaká je tady konkurence a kdo ví, třeba se od nějakého soka něco přiučil.

 

Konkurence chlapů obrovská. A všichni inteligentní 

Že bude nával, to jsem tušil. Tam ale moje jistota skončila. Bláhově jsem si myslel, že na seznamce velká konkurence nehrozí, vždyť polovina národa dnes neovládá ani základy češtiny. Opak je pravdou, primitivové vymřeli, ze dvou třetin na můj falešný inzerát odpovídali docela rozumní týpci. Výkřiků do tmy nebo nudných "ahoj, jak je?" bylo minimum. Psané projevy ok, schopnost zaujmout nadprůměrná, výskyt exotů na historickém minimu.

A co z toho plyne? Po téhle zkušenosti myslím, že seznamka je mnohem náročnější než obyčejné seznámení v realitě. Odpovídáte na inzerát vaší skvělou, vypiplanou odpovědí s vědomím, že ta vaše je nejlepší. Ano, možná je, ale musí porazit třeba sto jiných, taky nejlepších. V reálu si to sice musíte odkecat, ale jste tam jen vy dva, není tam ona a sto dalších. Proto jsem vyhodnotil jako nejlepší zvednout zadek a seznamovat se venku. 

 

Názor ženy: Chlapi drží při sobě, kreativní ale nejsou

Seznamování přes internet nikdy nebylo jednoduché ani pro jednu stranu. Zcela souhlasím s tím, že muž má ve svojí schránce proti ženě minimální množství vzkazů, což se potvrdilo falešným profilem muže na seznamce, který jsem vytvořila. Žena má naproti tomu z čeho vybírat - přestože výběr odpovídá zoologické zahradě. Nudného spojení "ahoj, jak se máš?" se mužské pokolení také jen tak nevzdá. Vřele doporučuji Bizarní odpovědi právě na portálu Lide.cz. A co teprve 20 věcí, o kterých muži nejčastěji lžou (a to nejen na seznamce, ale i v reálném životě). 

 

Láska přes internet ale rozhodně není nemožná. Dokonce se to občas povede a dva lidé se najdou. Jestliže se přece jen seznamujete raději reálně, můžete vyzkoušet sbalit holku nanečisto v online hře. Daleko lepší je ale sebrat odvahu a překonat strach z možného odmítnutí, je to jenom v hlavě. Rozhodně seznamování přes internet doporučuji všem, kdo jsou aktuálně nezadaní - pokud zároveň nechcete potkat falešné profily a individua, vyzkoušejte třeba seznamku ČtiDoma.cz. Alespoň spojení "ahoj, jak je" na vás nezaútočí.