L´AMOUR night. Erotická párty očima ženy

Svůdné vystoupení bylo završeno polykáním ohně
Zobrazit fotogalerii (12)
 

Ženskost a krása, to byl legendárně první večírek na emancipaci ženské erotiky L´AMOUR night. Svůdně tančící burlesky, zajímavé módní přehlídky spodního prádla i latexu. Na pódiu zazářila korzetiérka Riwaa Nerona či přední česká rieggerka Edna s bondage show.

Kabaretní hudba, krásná žena na pódiu. Na sobě má třpytivý korzet a krásnou tylovou sukýnku. Celá se leskne. Když se postaví na špičky baletkovských bot, publikum zajásá. Pohybuje se do rytmu hudby a s lehkostí předvádí ty nejněžnější ženské pózy. Postupně se velmi distingovaným způsobem svléká. Přitom každé odhození oděvu je samostatným uměleckým prvkem. Dobře se na to kouká.

 

L´AMOUR je večírek, který vzniknul jako emancipace ženského vnímání erotiky. Projekt je reakcí na erotiku vnímanou z pohledu mužů, kteří ji často berou vulgárnějším způsobem. “Samozřejmě již erotické akce existují. Ty jsou ale určené spíše lidem, kteří jsou erotice otevření a vědí, co očekávat a proč tam jdou,”  říká Sida Strauch, zakladatelka a organizátorka projektu L´AMOUR.

“Nejsou to akce pro někoho, kdo ještě neví, ale rád by se něco nového dozvěděl. Zároveň je však stydlivý. Myslím, že pro řadu žen by byly tradiční erotické akce “moc” a bály by se, bůhví co tam bude. U nás se toho nemusí bát, protože jde o večírek na úrovni, jde o erotiku podanou jemně a žensky.”

 

Burleskní vystoupení bylo prokládáno i baletními prvky

Ženskosti na večírku skutečně nechybělo. Celá L´AMOUR párty probíhala v pražském P.M. Club & Cocktail baru, v jehož horním patře měly ženy možnost poznávat různé druhy spodního prádla, jako jsou noční košilky, podvazky a sexy komplety. Nechyběl zvláštní koutek latexu, který je na omak gumový a teplý.

“Na večírek jsem dorazil ze zvědavosti, vypadá to tu zajímavě. Snad by mohly být kratší pauzy v programu. Když je tady člověk sám, nemá se během nich jak zabavit,” prozradil Tomáš.

 

Na pódiu dole probíhal hlavní program. Byly zde módní přehlídky v prádle i latexu na reálných modelkách. Nešlo však o klasickou přehlídku, modelky měly spíše přirozené ženské křivky a prádlo každá předváděla svým osobitým svůdným způsobem. Večer byl proložený tanečním vystoupením různých burlesek a povídáním o korzetech s Riwoou Neronou, která zabrousila do historie.

 

“Je to tady skvělé. Nejvíce se mi líbila bondage show s Ednou,” svěřila se mi jedna z postávajících mladých slečen. Bondage show Edny byla založena na postupném svazování partnerky, kterou tak zbavovala možnosti pohybovat se. Svazovaná se již po pár minutách uzlování vznášela nad zemí. To bylo působívé a lidé tleskali. Umění dobrého bondage spočívá v tom, aby nebylo bolestivé. Show byla proložena ženskou něhou mezi Ednou a partnerkou, která se jí po rozvázání schoulila v náručí.

 

První erotický večírek pro ženy je u konce. Ale jedním večerem to zdaleka nekončí! Už teď se můžete těšit na L´AMOUR workshop, kde se naučíte v kruhu uzavřené společnosti zesílit svůj šarm i půvab a objevovat kouzlo prádla z nejrůznějších materiálů. Počet míst je úzce omezen, aby se dostalo plné pozornosti každé z vás.