Maminky nejen na mateřské mají nyní možnost podnikat s TrdloHrátkami

TrdloHrátky skvělý nápad jak spojit příjemné s užitečným
 

Trdlohrátky jsou hravým programem pro děti a jejich rodiče. Zakladatelkou je maminka Lenka Cacková. Její trdlování s dětmi se nyní pomalu šíří po celé republice. A i vy se můžete stát lektorkou.

Lenka Cacková o TrdloHrátkách říká: „Trdlování vnímáme jako legraci s dětmi, jako svobodu, při které se klidně můžeme motat jako trdlo. Já jako milující rodič, který jde ruku v ruce se svým dítětem i ty jako moje dítě, protože ti to pomáhá poznávat svět a já tu nejsem od toho, abych se ti smál, ale smál se na tebe.“ Program probíhá během jednoho školního roku v pravidelném setkávání v uzavřené skupině - 1x týdně zhruba hodinu.
Nejde však jen o soubor cvičení a her, jde o propracovaný program, plný prožitků, informací a inspirací pro komunikaci a rozvoj. Celek je tematicky laděný s důrazem na české tradice, pohádky a lidové texty.
 

Zakladatelka TrdloHrátek nyní nabízí ostatním maminkám tzv. franchisu, tedy možnost podnikání za její pomoci. Funguje to tak, že vám předá zkušenosti a celé know how, pomůže vám tak v prvních krocích vedoucích k samostatnému podnikání. Další informace získáte na: www.trdlohratky.cz