20 důvodů, proč je skvělé být single

Být single může být životní styl. Je to umění žít spokojeně sám se sebou
 

Ani ta největší láska netrvá věčně. Když jste konečně sami, měli byste si to pořádně užít. Tady je 20 důvodů, proč je neuvěřitelně skvělé být zase jednou single. 

  1. Nemusíte nic řešit. Od problémů ve vztahu až po ponožky na zemi. Takže máte neuvěřitelně čistou hlavu a máte čas na věci, na kterých opravdu záleží.
  2. Jako třeba na přátele.
  3. A když jsme u těch přátel, můžete si vyrazit kdykoliv a kamkoliv. Vrátit se můžete klidně až ráno nebo po víkendu. Doma vás nečekají vyčítavé pohledy.
  4. Anebo to vezměte z druhé stránky - pořád je lepší sedět doma u filmu a nemuset čekat na někoho, kdo se zřejmě lépe pobaví bez vás.
  5. Když jste single, nemusíte uklízet, vařit nebo prát až do doby, kdy se vám chce. Třeba jednou za dva týdny.
  6. A co je hlavní, nikdo vás za to nepeskuje.
  7. Pokud jde o jídlo, v klidu si vystačíte s pochoutkami, jako je mražená pizza, hranolky nebo jen rýže a ovesné vločky.
  8. Když už si přece jen něco dobrého ukuchtíte, je toho tolik, že vám to vyzbude na dvakrát. A nemusíte se o to s nikým dělit.
  9. V koupelně se nenachází nic, o čem nevíte, na co se to používá. Navíc se nestane, že byste si vzali nesprávnou žiletku.
  10. Můžete se koupat, jak dlouho chcete, podobné je to s pobytem na záchodě. A záchodové prkénko zůstane tam, kde jej necháte. Žádný problém.
  11. Dříve jste používali talíře, ale teď stačí hrnec, ve kterém uvaříte, a rovnou jíte. Mytí nádobí je ztráta času.
  12. Strniště na tvářích či malý bobřík? Tohle už vás netrápí. Nemusíte se holit, protože vám ty chlupy přece nevadí.
  13. Nikdo vám neříká, v kolik hodin máte vstávat anebo jít do postele. A především vás nikdo nebudí rachotem o víkendu.
  14. Sex z povinnosti? Ani omylem. Teď si užíváte vášnivé jednorázovky. Paradoxně mnohem častěji, než to bývalo s partnerem.
  15. A když povyražení nevyjde, pořád si můžete pustit filmy pro dospělé. A koukat na ně třeba celou noc, bez ublíženeckých pohledů.
  16. Když si něco koupíte, nikdo vám do toho nekecá. A víte moc dobře, že jste ten nový mobil už potřebovali. I když vám ten minulý vydržel jen tři měsíce.
  17. Můžete koukat na filmy, které se vám opravdu líbí, a nebrat ohled na druhého. Třeba Zoufalci, Samotáři nebo horkou novinku Jak být single.
  18. Otevřete okno, kdy budete chtít, a zavřete ho, až budete chtít. A taky si můžete vzít domácího mazlíčka do postele.
  19. Po všech těch zkušenostech se vztahy je vám líto zadaných. Stejně se jen přetvařují a musí řešit pitomosti. Jako třeba co koupit svojí holce k narozeninám. Brrr.
  20. Jste neuvěřitelně produktivní a pracovití. Takže vyděláváte na důchod těm, kteří na to nemají. Třeba sobě. Prostě na to máte víc času. Dá se tedy říct, že jste hybnou silou ekonomiky.