Festival Evolution vám zasadí brouka do hlavy

Přemýšlíte rádi? Na festivalu si užijete i jídla a hudby
 

Přemýšlíte, co s víkendem? Jděte třeba na Festival Evolution, překvapí vás bohatý program a zajímavé přednášky o nekonzumním způsobu života.

Proč tam jít?

Protože se dozvíte odpovědi na otázky, které vás stále trápí a nenacházíte na ně odpověď. Třeba jak si udržet vztahy, jak se zbavit stresu, zda existuje pojítko mezi nemocí a našimi emocemi, anebo filozofičtější téma - v jakém světě chceme vlastně žít? Ne nadarmo je heslem festivalu, že zasadí návštěvníkovi brouka do hlavy. Pomůže vám objevit skrytý potenciál, který ve vás dřímá.

Takhle to na festivalu vypadalo minulý rok 

Co na festivalu uvidím?

Festival trvá 3 dny, během nichž můžete navštívit celou řadu přednášek na různá témata. Přednášky budou mít výrazné osobnosti svého oboru. Přednášky se budou týkat témat jako zdraví, kvalita potravin, osobní rozvoj, vaření, léčení a meditace, alternativní směry, výchova a vzdělání, kultura, umění, filozofie a historie.

Zaujmout vás mohou např. přednášky: Nevíte, co jíte (Fořt Petr, RNDr., CSc.), Paranormální výzva (Kroulík Jakub), Média vs. realita (Vidlák Milan), 10 kroků k optimální porodní péči (Sovová Petra), Chůze nebo běh naboso a jejich benefity (Mühlhans Petr, Ing.), Léčba porozuměním (Dudák Vladislav, PhDr.), Jak nám může pomoci ionizovaná voda? (Brabec Jan, Mgr.), Znečišťovatelé pod lupou (Man Matěj), Léčivá vibrace zpěvu (Marinov Karel Richard), Chemické koktejly v potravinách (Schulzová Věra, doc. Dr. Ing.), Na ekofarmy do světa (Šrek Ivan, Šrek Bromová Veronika), Rezidua pesticidů v bioprodukci (Kocourek Vladimír, prof. Ing., CSc.), Vegan fighter (Maruščáková Iva Linda, PhDr. Müller Jan) a řada dalších! 

Jaký vliv má stravování na psychiku? Nemyslíte, že je veganství škodlivé? Bohužel utrpení zvířat bereme jako samozřejmost, říká Tereza Vandrovcová

Kdy a kde se festival uskuteční?

Festival Evolutin se uskuteční 18. - 20. března 2016 na Výstavišti Praha Holešovice (venkovní plocha u Průmyslového paláce). Každý den začíná od 10 hodin a program pokračuje vždy do 19 hodin. Všechny tři dny tak máte před sebou odpoledne plná výborných přednášek a akcí.

Nemáte hlídání? 

Chcete se vydat na přednášky, ale vaše děti jsou na to moc malé? Na místě je k dispozici Dětský koutek Rossmánek pod garancí Baby Office, kde se o vaše děti postarají, zatímco si odpočinete na přednášce.

Láká vás Festival Evolution?