Můžete hlasovat pro Řád srdce

Z liblické kroniky
 

Pražský deník a středočeské Deníky vyhlásily projekt Řád srdce. Jde o veřejnou anketu, kde nominaci získávají kandidáti, kteří umějí podat pomocnou ruku a mají srdce na správném místě. 

Liblice: poznáte je podle vysílaček

Liblice leží na soutoku Šembery a Jalového potoka, 2 km východně od Českého Brodu, v nadmořské výšce 217 m nad mořem. Dominantou obce jsou 2 velké stožáry, které jsou nejvyššími stavbami v naší republice; uvidíte je z dálky vždy, pokud jedete po komunikaci mezi Prahou a Kolínem.

K 1. 1. 2015 žilo v Liblicích 821 obyvatel. K 31. 12. 2014 bylo v Liblicích 272 čísel popisných, z toho 11 již neexistuje. Tak o tom píše na stránkách obce Ivana Havlínová, která získala nominace na ocenění Řádem srdce. Je liblickou rodačkou, vede kroniku a spravuje jak webové stránky městské části, tak Spolku přátel obce Liblice, kde je aktivní členkou. 

 

Jak přidat svůj hlas

Řád srdce hledá lidi na správném místě. Paní Ivanu (nebo své případné další oblíbené osobnosti) můžete podpořit v anketě na webu nebo pomocí hlasovacího kuponu se jmény všech nominovaných. (Tento kupon je zveřejňován v tištěných Denících Středočeského kraje.) Hlasovat můžete do 21. prosince 2015

Klíčová slova: