Chcete potěšit osobitým dárkem? Darujte horoskop na míru!

Jste jedineční, zasloužíte si jedinečný horoskop
  |  Komerční sdělení

Každý člověk je jedinečný, a tak má jedinečný i horoskop. V osobním horoskopu se dozvíte, proč jste, jací jste a jak to zařídit, aby se vám věci konečně začaly dařit. Udělejte si radost a nechte si k Vánocům zpracovat horoskop na míru nebo překvapte někoho ze svých blízkých.

Přiznejte se, čtěte horoskopy v časopisech? Mnoho lidí ano, proto tam ostatně jsou. Problém ale je, že tyto horoskopy jsou nepřesné, protože rozdělují všechny lidi jen do 12 skupin. Ale každý člověk je jedinečný, má jedinečné vlastnosti a předpoklady žít úspěšně svůj život. Předpovědi takových horoskopů pak často nevycházejí, což mnohé vede k názoru, že celá astrologie je pěkná hloupost. „V časopisech jsou všichni lidé rozděleni do 12 skupin podle toho, v jakém z 12 znamení zvěrokruhu se nacházelo Slunce ve dni jejich narození. Nejsou to špatné horoskopy, ale bývají trefné pouze natolik, nakolik se lidé dají rozškatulkovat do 12 skupin,“ vysvětluje astroložka Gabriela Šátková.

Nechte si vypracovat horoskop na míru nebo někoho překvapte originálním dárkem pod stromečkem. Využijte předvánoční AKCI astro-koučky Gabriely Šátkové.

Jenomže lidé se do 12 skupin rozdělit prostě nedají. Proto se při sestavování horoskopu konkrétního člověka zvažuje nejen postavení Slunce vůči Zemi, ale i postavení dalších osmi planet, jiných vesmírných těles a několika citlivých bodů. Astrolog tak pro svůj horoskop potřebuje nejen datum narození, ale i přesný čas a místo narození. „A jelikož se každá z planet pohybuje různou rychlostí a lidé se rodí v různých částech Země – planety působí pod jiným úhlem na Austrálii a pod jiným na Norsko – a k tomu v různých časech, už nikdy nebude postavení ani vliv planet stejný jako v okamžiku narození každého z nás,“ popisuje astroložka. Takový horoskop pak může být dobrým zdrojem informací na cestě k sebepoznání, i při plánování a pochopení nejrůznějších záležitostí a rozmanitých životních událostí.

Horoskop nebo také mapa zrození, tedy to, z čeho čte astrolog, vypadá jako kružnice, uvnitř které jsou různé symboly a čáry. Je to grafický zápis postavení planet v určitém čase a prostoru, a to z perspektivy konkrétního místa na Zemi.


12 znamení zvěrokruhu se dále rozděluje do 12 základních oblastí života, takzvaných domů. Domy označují oblasti, jako jsou rodina, partnerství, zdraví, kariéra, děti... Uvnitř koláče jsou vyobrazeny symboly planet v postavení, v jakém se nacházely v okamžiku zrození spolu s úhly, které svíraly. To vše z pohledu místa vzniku na Zemi. Planety se pohybují různou rychlostí. Na své cestě kolem Slunce postupně prochází všemi 12 znameními zvěrokruhu. Každé z planet se připisuje určitý charakter, který se dotváří v závislosti na znamení, ve kterém se právě nachází, a také na úhlu, který právě svírá s ostatními planetami, nebo jak je od nich vzdálená.

Druhy horoskopů
Nativní (osobní) horoskop - z nativního horoskopu se dozvíte mnohé o celém svém životě. Naznačuje oblasti, ve kterých můžete vyniknout, určité dynamické aspekty či výzvy v životě, i směr, kterým vás to může táhnout. Tento horoskop vypovídá o událostech ve vašem životě, předpokladech i talentech, ale i kde máte zranitelná místa a jaké jsou možnosti s nimi pracovat.

Solární horoskop - jde prognostický horoskop, časově omezený na jeden rok života. Říká, na co si dát pozor, co se bude dařit, ale i na co se zaměřit, aby se dařilo. Také je možná analýza jedné či více oblastí života, které jsou pro vás aktuálně nejdůležitější.

Partnerský horoskop – z horoskopu dvou lidí ve vztahu lze vyčíst partnerskou kompatibilitu a doporučení na nejbližší období. Dozvíte se, jaké jsou třecí plochy a jak s nimi pracovat. Nemusí se nutně jednat jen o životní partnerství, ale také například pracovní partnerství, vztah rodič a dítě, kolegové, sourozenecký vztah…