Už od pradávna se říká, že šaty dělají člověka. Jak je to ale se spodním prádlem?

Jak a kde správně vybírat spodní prádlo?
Zobrazit fotogalerii (3)
  |  Komerční sdělení

Spodní prádlo musí být pohodlné, příjemné na dotek (co kdyby náhodou, že?), ale samozřejmě by také mělo odrážet současné trendy. To, co nosily naše babičky, už by dnes žena pravděpodobně neoblékla. Pamatujete si, když na prádelních šňůrách na zahradách visely obří bombarďáky? Jaké prádlo tedy dnes letí, co je při výběru důležité?

Podle některých studií nosí tanga lidé spíše konzervativní, mající rádi svůj okruh přátel. Naproti tomu tzv. G-String upřednostňují slečny, které se sebevědomím a popravdě řečeno s určitou dávkou exhibicionismu problém nemají.

Hipster kalhotky jsou součástí výbavy spíše tišších intelektuálek, zato typ Boyshort klučičího stylu rády nosí sportovkyně a dívky, které před vztahy dávají přednost týmové spolupráci. Ovšem nejčastěji nošené jsou stále bikiny, které také prošly vývojem. Tento druh spodního prádla je přímo určen ženám, které si nelámou hlavu a jsou spokojeny samy se sebou.

A co muži?

Je pravda, že pro muže je výběr spodního prádla trochu omezen. Od vymizení bederní roušky nebo trenýrek sahajících skoro až ke kolenům mají pánové na výběr mezi slipy, boxerkami, trenýrkami… Anebo je libo dole bez? Některé studie říkají, že chodit „naostro“ je zdravé. Na druhou stranu hygiena může tak trošku trpět.

Říká se, že ti, co si na prádlo nepotrpí, jsou bohémsky založení a jakýkoliv svazek je jim cizí. Zato slipaři jsou puntíčkáři od kosti. Potrpí si na pořádek a dochvilnost. Boxerky prozradí muže, pro kterého není móda ani péče o tělo cizí. Pozor, dámy! Trenýrky prozradí gentlemana ze staré školy, který se po vašem boku bude vyznamenávat galantností a romantické chvíle mu nejsou cizí.

Lze vybírat i podle zvěrokruhu

Pro Berana je prý důležitá klasika. Nejlépe se tak bude cítit ve spodním prádle klasické černé barvy. Býk miluje roztomilost a kombinaci odlišných kousků spodního prádla. Blíženci dávají přednost luxusu. Pro Raka jsou nejlepší volbou pastelové barvy, které zdůrazňují jeho ženskou zranitelnost. Lev se snaží svým prádlem na sebe strhnout co nejvíce pozornosti a extravagantní kousky jsou pro něj jako stvořené. Pro Pannu platí cítit se sexy a v pohodlí.

Pro Váhy je nejdůležitější, aby jejich spodní prádlo bylo co nejpohodlnější. Štíři jsou milovníci vintage a Střelci rádi flirtují díky rafinovaným detailům. Kozoroh a župánky prostě patří k sobě, stejně jako Vodnář a výrazné barvy. Ryby uzavírají zvěrokruh se svým dokonalým vkusem v boho stylu. Takže, jaké prádlo si vyberete vy? Pro inspiraci se mrkněte na web www.moje-pradlo.cz.

Letní nástrahy na ženské intimní partie: Je nebezpečný sex na pláži? Čtěte zde.
Klíčová slova: