Ještě nemáte dárky pod stromeček? Nepanikařte, tady jsou naše tipy

Výzdoba, koledy, plné obchoďáky...už je to tady!
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Vánoce už jsou doslova za rohem a tradiční šílenství se začíná projevovat naplno. Přesto se vsadíme, že řada z vás ještě nemá pohromadě všechny dárky. V redakci jsme pro vás vybrali několik zajímavých tipů a věříme, že vám snad alespoň trochu pomůžeme.

Akumulátorový vysavač Dyson V8 Absolute NEW
Tyčový aku vysavač Dyson V8 Absolute představuje vysavač s nejvyšším sacím výkonem v porovnání s jinými akumulátorovými vysavači. Vysavač má ergonomickou konstrukci, je lehký a funguje na Li-Ion baterie s dlouhou výdrží. Nabíjení vám zabere jen 5 hodin a provozní doba činí až 40 minut. Využít můžete také speciální režim MAX, který vám poskytne 7 minut ještě vyššího sacího výkonu. Tyčový vysavač Dyson lze navíc velmi snadno upravit na ruční vysavač. Vysavač je vhodný také pro alergiky díky účinnému HEPA filtru. Výhodou je také hygienické vyprazdňování zásobníku, který disponuje objemem 0,54 l. 
www.dyson.cz
Cena: 16 699 Kč 

Leverano Bianco DOP
Italské vinařství Cantina Vecchia Torre produkuje prvotřídní vína již od roku 1959. Vyznačuje se pečlivým výběrem hroznů a jejich následným zpracováním s úctou k tradicím a současně s použitím nejmodernějších technologií. Bílé suché víno Leverano Bianco DOP má slámově žlutou barvu se zelenkavými odlesky, svěží a déle přetrvávající chuť a v buketu ucítíte jemnou a lahodnou vůni s tóny zeleného jablka. Skvěle se k němu hodí mladší sýry, jako například sýr Verena dolce doplněný citronovou marmeládou. Vše koupíte v prodejnách La Formaggeria Gran Moravia.
http://www.laformaggeria.com/o-syru-verena-dolce/
Cena: 225 Kč / láhev 

Ortopedický pelíšek Hunter Livingston
Ortopedický pelíšek Livingston nabízí psům s kloubními a páteřními problémy požadovaný a tolik potřebný komfort. Pro psy, kteří potřebují obzvláště pohodlné místo ke spaní, pro jejich věk nebo nemoc, byl vyvinut tento pelíšek s jedinečnou ortopedickou matrací z paměťové pěny, která poskytuje měkkou a potřebnou oporu. Drží celé tělo ve správné poloze, nezpůsobuje otlačeniny, nevytváří tlak.
www.spokojenypes.cz/ortopedicky-pelisek-hunter-livingston-sedy-80-cm/
Cena: 3 769 Kč

Hra Perfection od Hasbro pro zimní rodinné večery
Darujte svým dětem hru, která však pobaví zaručeně i celou rodinu. Hra Perfection od značky Hasbro zdokonaluje rozpoznávání tvarů a zlepšuje koordinaci rukou a očí. Cílem hry je seřadit všechny tvary před tím, než vyprší čas. Po limitu totiž nastane výbuch a vy musíte začít znova. Tik ťak, běží čas!
www.shop.hasbro.com/cs-cz
Cena: 749 Kč

Phyris Essentials Select
Dárkové balení řady Essentials obsahuje 6 ampulí pro vitalitu, rozzáření pleti, hydrataci nebo vyhlazení pleti. Nechte se hýčkat a dodejte pleti péči esencemi v ampulích.
www.viviane.cz
Cena: 1 090 Kč 

Náramek Soul of travel z červeného korálu
Darujte někomu ze svých blízkých krásný náramek ze vzácného červeného korálu. O tomto polodrahokamu se traduje, že má mnoho pozitivních účinků na lidské zdraví i psychiku. Například tiší bolesti končetin, obzvláště vhodný je pro zdraví těhotné ženy i očekávaného děťátka, pomáhá mírnit menstruační nepravidelnosti. Po generace se také věří ve spirituální vlastnosti červeného korálu, který prý vede k pozitivnímu myšlení a chrání na cestách. Soul of travel je originální značka šperků, jejíž zakladatelky si pečlivě hlídají ruční výrobu a čistý původ materiálů. www.souloftravel.cz
Cena: 1 330 Kč 

Kari Traa Parka Bjørgum
Naprostá pecka! I s Kari Traa můžeš být oblečená do toho nejstylovějšího a nejmodernějšího kousku letošní zimy. Péřová oversize parka Bjørgum tě perfektně zahřeje a udělá z tebe hvězdu, kamkoli přijdeš. Široký střih a 3/4 rukávy odpovídají posledním trendům, kapuce i parádní parametry tě ochrání před zimním nečasem, takže není co víc si přát.
https://karitraa.norskamoda.cz/obchod/
Cena: 9 999 Kč 

Komplexní preventivní vyšetření zraku
Komplexní preventivní vyšetření na renomované Oční klinice DuoVize Praha zahrnuje vyšetření zrakové ostrosti, měření očního tlaku, vyšetření rohovky a spolupráce obou očí, ale i vyšetření okolí očí, množství slz, předního segmentu oka a očního pozadí. Výsledky jednotlivých vyšetření jsou podkladem pro přesnou diagnostiku, správnou korekci očních vad, léčbu očních onemocnění i dobrý výsledek jakékoliv oční operace.
www.duovize.cz
Cena: 2 490 Kč 

Udělejte ze svého dítěte hrdinu s Hasbro Operation 
Máte doma malého zvědavce nebo budoucího doktora? Hra Operation od značky Hasbro s vaším dítětem nepochybně potrénuje pevnou ruku. Cílem hry je odstranit všechny nemoci a uzdravit velkého Sama. Ale pozor, žádné dotýkání vnitřních stěn, chce to pečlivou práci. Ale pospěšte si, Sam potřebuje rychlou péči od toho nejlepšího!
www.shop.hasbro.com/cs-cz
Cena: 749 Kč 

Vánoční dárkové balíčky 2018 – La Fomaggeria
Darujte jedinečný chuťový zážitek. Nechte se inspirovat speciální kolekcí vánočních balíčků a potěšte své blízké či přátele dárkem plným delikates, které pro vás pečlivě vybrala La Formaggeria Gran Moravia. Dárkové balíčky pomohou vykouzlit tu pravou vánoční atmosféru. V každém balíčku navíc najdete kupón na slevu 15 % z vašeho dalšího nákupu. Balíček si můžete nechat připravit i na míru, pokud si nevyberete z nabídky. 
http://www.laformaggeria.com/
Cena: dle vybraného balíčku

Legíny Yangra - černorůžové
Legíny Yangra mají všestranné využití - na lekci jógy, ranní běh, hodinu fitness, nebo jen tak pro pohodlí. Mají přiléhavý střih, který lichotí postavě, ale zároveň jsou naprosto neprůhledné. Jsou vyrobeny z pružného materiálu s příměsí stříbra, takže působí antibakteriálně a dobře odolávají pachům. Všechno oblečení Snow leopard se vyznačuje etickou výrobou v Nepálu, v malé továrně s nadstandardními podmínkami pro zaměstnance. Zakoupením každého kusu oblečení této české značky navíc přispějete na záchranu ohrožených sněžných leopardů. 
https://www.snowleopard.cz/cs/leginy-yangra-cerno-ruzove/

Cena: 699 Kč

Amarago Box pro mlsné pejsky
Každý pejsek si rád dá nějakou dobrotu, dopřejte mu proto pestrý mix pamlsků v podobě Amarago Boxu. Balíček uspokojí chutě každého psího mlsouna. Obsahuje malé odměňovací pamlsky na procházky nebo na nácvik psích kusů, dále žvýkací pamlsky pro dlouhé chvíle a odstranění zubního plaku. Pro zpestření krmení ozkoušejte konzervy, tetrapack nebo kapsičky značek Marp a Almo Nature. Balení obsahuje až 10 druhů pamlsků, konzerv a kapsiček.

www.krmiva-pucalka.cz
Cena: 489 Kč

Xiaomi Mi 8 Lite
Pokud chcete kvalitní telefon s dobrým výkonem za rozumnou cenu, zvolte Xiaomi Mi 8 Lite. Prodává se ve dvojici barevných provedení a dvojici paměťových variant. Lze si vybrat mezi barvami Midnight Black a Aurora Blue a verzemi 4 GB RAM/64 GB ROM či 6 GB RAM/128 GB ROM.
https://www.xiaomi-czech.cz/mi8lite/
Cena: model od modelu

Torres Gran Coronas Reserva 
Červené víno odrůdy Cabernet Sauvignon z vyhlášeného španělského vinařství Miguel Torres. Víno zraje v dubových sudech. Má intenzivní ovocnou vůni s aroma kořením, lesního podrostu, balzamika a bobkového listu. Jemná chuť má velmi dobře zakomponované třísloviny a tóny černých třešní a toastu. K dostání v maloobchodní síti, ve vybraných restauracích.
www.global-wines.cz
Cena: 369 Kč

Rolser, nákupní taška na kolečkách COM Tweed
Nepromokavá, objemná, s kapsičkami. Jako dělaná na velké nákupy. Unese až 50 kg, a přitom neztratí nic ze své stability či dobré ovladatelnosti. 
www.rolser.cz
Cena: 2 990 Kč

Moppy, maskot čistoty
Už nikdy více přenášení kýblů z místnosti do místnosti a rozmatlávání špinavé vody po zemi, když je tu Moppy. Tento „mop“ 2. generace totiž čistí a sanitizuje pomocí nahřátého návleku bez detergentů a bez chemie. Pára likviduje až 99,99 % bakterií, virů a alergií. Připraven za 10 sekund. 
www.polti.cz
Cena: 2 990 Kč

Kosmetické zrcadlo s dotykovým ovládáním
Spatřete svou tvář v tom pravém světle. Odstíny make-upu už vás nebudou klamat pod špatným osvětlením. Žádné záludné skvrny, které se objeví až na přímém světle. Technologie Tru-Lux totiž dokonale simuluje přirozené denní světlo a poskytne vám perfektní osvětlení za každých podmínek, a to i v noci, a poskytuje neuvěřitelnou intenzitu osvětlení – až 800 luxů. 
www.kosmeticke-zrcadlo.cz
Cena: 5 490 Kč

Nabíjecí bezdotykový dávkovač mýdla Simplehuman
Objevte nejefektivnější způsob mytí rukou ve vaší koupelně - bez dotyku a hlavně bez přenosu nečistot, bakterií a virů na dávkovač mýdla. Výdrž akumulátoru až 3 měsíce na jedno dobití. Senzor dávkuje mýdlo již za 0,2 sekundy. Variabilní dávkování mýdla – množství regulujete sami pohybem ruky. Žádné kapky mýdla na umyvadle díky speciálnímu ventilu. 
www.dokose.cz
Cena: 1 999 Kč

Potrénujte s Fantastic Gymnastics 
Když je venku sychravo a nepřestává pršet, nezoufejte, i v pohodlí domova můžete zažít dokonale zábavný večer. Připravte si teplé nápoje, přizvěte přátele a začněte hrát staré dobré hry. Perfektním společníkem pro dlouhé večery může být Fantastic Gymnastics od značky Hasbro. Postavte si svého gymnastu, rozcvičte ho pomocí žlutého tlačítka a červeným tlačítkem jej uvolněte. Cílem hry je, aby panáček měl perfektní doskok a přistál na nohou. Vypadá to snadně, ale rozhodně to bude chtít pořádný trénink! 
www.shop.hasbro.com/cs-cz
Cena: 839 Kč

Dětský spacák Coleman Glow in the dark
Dekový spacák pro děti do 150 cm si díky ve tmě svítícímu vzhledu oblíbí jak chlapci, tak i děvčata. I v té nejhlubší noci jej vaše dítě bez problémů najde. Protizadrhovací zip ZipPlow™ umožňuje bezproblémové zapínání, technologie RollControl™ usnadňuje balení spacáku. Nechybí příjemná  flanelová manžeta límce a vnitřní kapsička na drobnosti. Vnitřní a vnější materiál - polyester 185T. Velikost spacáku 167 x 66 cm, rozměr sbaleného spacáku - 32 x  24 cm. Spacák zaručuje komfortní teplotu do +8 °C, limitní +3 °C a extrémní až -10 °C. Hmotnost 1,3 kg.
https://www.coleman.eu/cz/p-26490-glow-in-the-dark-rectangular.aspx
Cena: 999 Kč

Držák kol a lyží na stěnu
Držák má variabilní systém uložení jízdních kol a lyží. Lze použít pro uložení až 4 kol a 8 párů lyží, z toho může být 1 kus snowboardu. Vhodné pro montáž do sklepa, garáže nebo průjezdu. Délka vyložení od zdi 62 cm + 1/2 délky řídítek kola. Minimální doporučená výška stropu pro montáž držáku je 2,2 m.
https://www.rucni-naradi.cz/drzak-kol-a-lyzi-na-stenu-provedeni-4-kola
Cena: 2 920 Kč

NAREX JC-032 teleskopický žebřík
Hliníkový teleskopický žebřík nejnovější generace pro všechny možné pracovní účely. Svým zpracováním spadá do profesiální řemeslné kategorie. Délka 3,2 m s max. nosností 150 kg.
www.rucni-naradi.cz/narex-jc-032
Cena: 2 480

Podpořte imunitu dětí
Novinka od Marťánků - PROimun, je řada vyvinutá ve spolupráci s předními pediatry pro podporu přirozené imunity dětí. Obsahuje složky přírodního původu, které podporují aktivní imunitní systém dítěte. PROimun se díky obsahu extraktu z černého bezu a šípků soustředí na každodenní podporu imunity v rizikových obdobích, například při zvýšené zátěži při nástupu do školního nebo předškolního kolektivu, nebo pokud se vyskytuje nachlazení v rodině. Doplněk stravy je dostupný ve dvou variantách. Pro nejmenší děti od 1 roku je vhodný sirup, pro starší děti od 3 let cucací tablety. Při prvních projevech však sáhněte po PROimun Akut, který je nabitý intenzivní kombinaci zinku, vitamínu C a extraktů z černého bezu a meduňky lékařské pro podporu imunity, přičemž meduňka má navíc i blahodárný vliv na zdraví dýchacích cest. Chutný teplý nápoj s příchutí malin, který ze sáčků připravíte, děti ocení.
proimun.drmax.cz
Cena: 199 Kč

Stylové retro skútry HECHT CITIS 
Na první pohled zaujmou svým retro vzhledem. Vybaveny jsou samozřejmě vším, co je třeba pro provoz na pozemních komunikacích. Vrchní straně světlometu vévodí přehledný digitální tachometr, na kterém se zobrazují přehledně všechny potřebné informace jako rychlost, ujeté kilometry, kontrolky světel nebo stav nabití akumulátoru. Dojezd na jedno nabití je až 60 km. Maximální rychlost je omezena na 45 km/h. Skútr splňuje požadavky pro provoz s řidičským oprávněním skupiny AM, které je možné získat již od 15 let.
www.hecht.cz
Cena: 39 990 Kč

Žehlicí prkno Brabantia
Brabantia pokračuje v rozkvětu spolupráce s irskou designérkou Orlou Kiely. Její Flower Oval Stem design nyní kvete na nejnovější kolekci žehlicích prken, která nesou květinový motiv. Prkna mají rozměr 124 x 38 cm a jsou výškově nastavitelná od 69 do 96 cm. Parkovací plocha žehličky je vhodná pro levé i pravostranné použití. Díky stabilní pracovní desce, dětskému a transportnímu zámku a robustním ochranným protiskluzovým uzávěrům jsou prkna ergonomická, bezpečná a inteligentní.
www.brabantia-shop.cz
Cena: 2 370 Kč

Karibský rum s kapkou sherry: Dos Maderas P.X. 5+5  
10letý karibský rum, jehož zrání je rozděleno do tří fází. Nejdříve zraje 5 let v dubových sudech přímo v Karibiku. Poté se přesouvá do Španělska, kde ve sklepech Williams & Humbert zraje 3 roky v dubových sudech po suchém sherry Palo Cortado a následně 2 roky v sudech, ve kterých 20 let zrálo sladké sherry z odrůdy Pedro Ximenez. Tento rum má harmonickou vůni s dotekem hrozinek a fíků. Chuť je velmi jemná, komplexní a hřejivá. Skvělý digestiv a zajímavá alternativa koňaků nebo brandy.
www.global-wines.cz
Cena: 819 Kč

SpokoBox, kočičí krabice plná překvapení
Dokážeme zabalit a doručit kočičí radost? Vybrali jsme ty nejlepší produkty a zabalili jsme je do SPOKOBOXU. Užijte si opravdovou krabičkovou (R)EVOLUCI! Objednáte jeden… a už nebudete chtít přestat. Tak to zkuste! Nyní ve speciální vánoční edici!
www.spokojenypes.cz/spokobox-krabice-plna-prekvapeni/
Cena: 499 Kč

Professional laserový měřič vzdáleností BOSCH
Jednoduchý a kompaktní laserový měřič Bosch GLM 30 pro profesionální použití. Jedním tlačítkem intuitivně a jednoduše ovládáte měření délky a vzdálenosti. Vejde se do kapsy u kalhot. Samostatně sčítá naměřené hodnoty. Hezky přehledný díky osvětlenému 3řádkovému displeji.
www.rucni-naradi.cz
Cena: 1 490 Kč

Nové Monopoly Cheaters ohýbá pravidla
Monopoly tě vždy učilo obchodovat na trhu podle striktních pravidel, teď se karty obrátily. Ve výhodě budou nyní všichni lišáčtí podvodníci. Nové Monopoly Cheaters od Hasbro ohýbá veškerá pravidla, umožňuje krást bankovky z banky nebo podvádět. Jedinečný způsob, jak zjistit kdo z vaší party dokáže podvádět nejlépe. Ale pozor, jen pro ostřílené obchodníky, kteří se nebojí riskovat. Když totiž selžeš, skončíš v poutech ve vězení!
www.shop.hasbro.com/cs-cz
Cena: 779 Kč

Kniha Zloděj psů
Knížka "Zloděj psů" potěší nejenom majitele domácích miláčků, ale především čtenáře milující přírodu, svobodu a dobrodružství. Jedná se o autobiografický rukopis Josefa Habase Urbana, který si vydobyl spisovatelskou slávu především románem Habermannův mlýn, který se dočkal i filmové verze. "Knížku jsem napsal z čisté touhy vrátit svým čtyřnohým kamarádům to, co dávali po celý život mně – pocit přátelství a sounáležitosti…," svěřuje se autor čtenáři zpočátku rukopisu, který svými příběhy, místy humornými, místy až k pláči a především napínavými, i svou kvalitou živého, čtivého Urbanova jazyka, mimořádně vyčnívá v haldě domácích i překladových titulů, na prohýbajícím se předvánočním knihkupeckém trhu.
www.zlodejpsu.cz
Cena: 236 Kč