Legendární kávovar JURA E8 přichází v elegantní bílé

Máte chuť na kvalitní kávu?
  |  Komerční sdělení

Každý, kdo si potrpí nejen na dobrou kávu, ale také na elegantní pomocníky v domácnosti, by měl zpozornět. Švýcarský výrobce kávovarů totiž vydal novinku. Jeden z jejich nejoblíbenějších modelů je nyní dostupný v bílé barvě a podle mnoha zákazníků je to láska na první pohled.

Značka JURA je oblíbená daleko za hranicemi Švýcarska a své příznivce si našla i u nás. Tak jako jinde i v ČR je populární zejména kávovar JURA E8, který se právem pyšní titulem „nejúspěšnější plně automatický model v celé historii společnosti“. Co je na něm tak skvělého?

Zamilujete si spoustu chytrých funkcí

Plně automatický kávovar JURA E8 white vám zvládne připravit celkem 15 různých nápojů od ristretta přes espresso až po latte macchiato. Připraví tedy nejen obyčejnou kávu, ale i řadu specialit, a to stiskem jediného tlačítka. Umí nachystat jemnou pěnu, impulsní extrakční proces zaručuje dokonalé propaření kávy i u krátkých kávových specialit.

Kávovar není třeba odvápňovat, má totiž inteligentní vodní systém. Čištění spustíte snadno, třeba i z mobilního telefonu přes aplikaci. Ovládání je obecně hračkou, a to zejména díky velkému barevnému displeji v českém jazyce.

Design vás zcela oslní

Model E8 je propracovaný do posledního detailu a na variantě JURA E8 white je to vidět obzvlášť. Bílá barva působí opravdu elegantně, ať už se rozhodnete kávovar postavit do kuchyně v domácnosti, nebo do kanceláře. Má vysokou zátěžovost, zvládne připravit desetitisíce káv, takže se bez potíží hodí i do menších firem.

Dobrý výrobce značí kvalitu

Ve Švýcarsku jsou mistry nejen na hodinky, ale i na kávovary. Značka JURA každoročně vyhrává kvalitativní testy v Německu i Rakousku, podporuje ji dokonce legendární Roger Federer. U nás se dají jejich kávovary pořídit na různých místech, nejjistější řešení je určitě značkový e-shop, který nabízí 100% záruku a služby. Odborníci vám také rádi poradí, zda byste měli sáhnout po E8, nebo spíš jiném modelu.

Klíčová slova: