Výborné pivo i obsluha, konečně pořádná hospoda

Klasická hospoda
Zobrazit fotogalerii (7)
 

V rámci cest po nádražních hospodách vedly mé kroky i do Hostince u Kaštanu ve Vraném nad Vltavou. Osvěžovna je od nádraží vzdálená asi dvě stě metrů. Jak se nám v ní líbilo?

Starobylá hospůdka stojí kousek od nádraží. Vcházíme dovnitř a do nosu nás praští známý hospodský pach. Nic agresivního, ani nelibého. Spíše směsice vůně piva a do zdí zažraného cigaretového kouře. Jsme tady brzo a tak uvnitř ještě není moc lidí.

Čtěte také: Seriál: Kam na dobré pivo? Co třeba nádražky!

 

Pozvete mě do oblíbené nádražky? Chcete upozornit na nějakou, kde to nefunguje? pište na mail: zelenkova@ctidoma.cz, volejte tel: 778751082

Obsluha vzorná

Jen co si stihneme sednout, přichází hostinský. Objednáváme si luxusně vychlazený Gambrinus, který dostává během chviličky. Pivo jako křen za 24Kč, prostory jsou kuřácké. Na stolech zelené ubrusy a bodrý šenkýř, který sedí u stolu se štamgasty.

 

Denní nabídka hospůdky

Čtěte také: Místo nádražky nudná pizzerie s drahým pivem

 

 

Co interiér?

Toalety jsou staré, nerekonstruované, ale v pořádku. Rozhodně se tady nebojíte vzít za kliku, na umyvadle nechybí  mýdlo. Jediné, co mne trochu děsí je výherní automat v chodbě. Ovšem pochopit se to dá, bohužel nejen pivem živ je člověk a tak se vydělává i na gamblerech.

 

Čtěte také: Kohoutkovou vodu nepodáváme z hygienických důvodů - Nádražky vol #1

 

A hodnocení?

V restauraci je všechno v pořádku, pivo dobré za obvyklou cenu, něco k snědku si také dáte, obsluha vzorná. Ovšem, a to je podstatné, vadí mi výherní automat v chodbě a proto nemohu dát plných deset bodů. U Kaštanu to dneska mají za devět. V restauraci se vaří, každý den obměňují jídelní lístek. To jsem se bohužel dozvěděla až na základě reakcí čtenářů. V hospůdce jsem žádný nezahlédla. Nevadí, určitě se někdy vrátím. 

Klíčová slova: