Hubnete do plavek? Je nejvyšší čas

Špeky je třeba setřást, teď je na to ideální doba
 

Jaro nastoupilo v plné síle, za chvíli se teploty ještě zvýší a koupaliště otevřou své brány. ALE! Vy na sobě máte po zimě tukové zásoby, víte, kam jít cvičit a kde nechat odpočinout unavené svalstvo? 

Nejedna z nás dostala účet od zimy. A co že to obnáší? Nějaké to kilíčko či špíček navíc, větší zadek nebo pověstná „mišelinka.“ No jo, ale jak s tím v tuhle chvíli dolů? Léto s plavkovou sezonou jsou za rohem, ale jak na poslední chvíli vyladit alespoň něco z toho, co zima pokazila?

 

V našem novém seriálu vám představíme různá fitness centra, „hubnoucí“ programy i odborníky z vašeho okolí. Jako první na paškál si vezmeme relativně nová fitka – Expreska. Budeme rádi, pokud nám pošlete tipy na své oblíbené podniky, abychom je mohli navštívit a zhodnotit pro ostatní. Stejně tak posílejte své příběhy, které jste zažili při hubnutí. Vaše náměty a připomínky přijímám na e-mailu zelenkova@ctidoma.cz nebo na telefonním čísle: 778 751 082.

 

To ale není všechno, co bych pro vás ráda hodnotila. V rámci tohoto seriálu budu psát i o místech, na kterých dáváme svým tělům odpočinout. Ať jsou to welnessy, masáže, lymfodrenáže, cokoli, co vás napadá. Na první článek se můžete těšit již brzy!