Zemřel Martin Horváth z Čerčan, fotbalista a brácha SuperStar

Martin Horváth s bicími jednou také vystupoval se svým bratrem Vlastou
 

Ve 33 letech zahynul při automobilové nehodě na Benešovsku. Byl oblíbeným fotbalistou a příležitostným bubeníkem. Jeho bratr Vlasta Horváth se v roce 2005 stal českou SuperStar. 

K tragédii došlo 21. dubna 2016 u obce Tomice u Olbramovic, když se jeho vůz v zatáčce střetl s dodávkou Mercedes. Zraněním na místě podlehl. 

Rozloučení s Marťou

Jeho přítelkyně Kristýna Alexandrová z Benešova zveřejnila na svém profilu na Facebooku Martinovo parte s dovětkem: "Pro všechny, kteří měli Marťu rádi... přijďte se rozloučit... Nikdy na tebe nezapomenu..." Poslední rozloučení s Martinem Horváthem proběhne ve čtvrtek 28. dubna od 14 hodin v obřadní síni Na Karlově v Benešově.   

Bohemka vzpomíná

"Martin Horváth Bohemce pomáhal povstat z popela... Za Bohemku v její první sezoně po znovuzrození nastoupil k 11 zápasům, dal i dva góly. Dovolte nám vyjádřit upřímnou soustrast rodině, blízkým, i fotbalistům v Ďáblicích, kde v posledních letech trénoval mládež," uvádí se v oficiálním prohlášení klubu Bohemians Praha 1905.

Jeho profil žije dál

Na facebookovém profilu Martina Horvátha se dále scházejí jeho přátelé a zasílají mu vzkazy. 

  • Martine jsem šťastna, že jsem mela tu čest byt tvou kamarádkou. Věřím, že tvůj život byl do posledního okamžiku krásný...mel jsi práci, kterou jsi miloval, rodinu ktera milovala tebe i přítelkyni Kristýnku... budeš nám tu moc chybět. .. tu nejuprimnejsi soustrast Tvé báječné rodině, Kristýnce i tem prckům, kteří k tobě vzhlizely. .. NIKDY nezapomeneme...
  • Martine, ta bolest nad Tvým odchodem je moc veliká, tohle se nikdy nemělo stát. Měli jsme Tě moc rádi, byl jsi báječný kluk, skromný, citlivý, s velkým talentem a uměním vytvářet kolem sebe klid, pohodu a radost. Navždy zůstaneš v našich vzpomínkách, nikdy na Tebe nezapomeneme. 
  • Kámo jsi nejlepší !!! ❤ Byl jsi pro mě přítelem, parťákem, oporou , inspirací , učitelem , ochráncem a tím nejlepším strejdou na světě ! Naučil jsi mě kopat do míče i jak být člověkem... ❤Moc ti za všechno děkuju Marťas!!!❤ Mám tě rád ❤

 

Klíčová slova: