DÁMY, ZAHOĎTE KALHOTKY: Jsou zbytečné a navíc škodí zdraví!

Tohle je sice sexy, ale bez kalhotek je to ještě lepší
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Drtivá většina žen si určitě nedovede představit, že by opustily svůj domov bez kalhotek. Jsou totiž naprosto přirozenou součástí jejich oblečení. Skutečnost je ale taková, že jsou vlastně naprosto k ničemu. Co více, dokonce jejich nošení může způsobit i zdravotní problémy!

Nošení kalhotek je invence nové, moderní doby. V historii přitom něco podobného nikdy nemělo žádné běžné opodstatnění. K nejmasivnějšímu zařazení kalhotek do výroby došlo dokonce až s příchodem průmyslové revoluce, která se datuje někdy na start 20. století. 

V současnosti oděvní průmysl generuje v rámci prodeje oblečení intimních partií obrovské sumy. Ženy utrácejí za spodní prádlo opravdu obrovské sumy. Není to ale vlastně úplně zbytečné a nejsou tyto utracené finanční prostředky spíše ke škodě nežli k užitku?

Připravili jsme pro vás několik zargumentovaných důvodů, proč kalhotky nenosit…

Prevence proti celulitidě

Která žena si dnes na celulitidu nestěžuje, že? Samozřejmě je to problém především žen staršího ročníku, ovšem lze si všimnou, že s podobným problémem mají často trable i mladé dívky, a to především vinou špatného životního stylu. 

Kalhotky totiž brání volnému proudění toku krve a živin skrze lymfatické žlázy. Právě to má následně na svědomí celulitidu.

Lepší tok energie vitální životní síly

Tato energie se take často nazývá energií “Chi”. Pokud je její tok možný, pak udržuje orgány zdravé a funkční, a to samozřejmě včetně těch pohlavních. Pokud ale nosíte kalhotky, pak je blokován tok do dělohy, což způsobuje stagnaci sexuální energie v těle. 

Infekční prevence

A tady už se dostáváme do sféry zdraví jako takového. Pokud totiž nosíte spodní prádlo takzvaně “natěsno”, pak zabraňujete proudění vzduchu. Dochází následně k tvoření umělého tepla a potu v oblasti vagíny. To následně způsobuje zápach, opruzeniny nebo samotnou infekci. 

Pokud už se nedokážete bez kalhotek obejít, pak je lepší vyhnout se syntetickým vláknům a také kalhotkám disponujícím švem uprostřed. Klidně si totiž díky nim můžete narušit rovnováhu bakterií mezi analním otvorem a pochvou.

Zlepšení sexuality

Pokud má vaše sexualita zůstat v naprostém pořádku, pak je třeba, aby správně fungoval krevní oběh. Ten je totiž esenciálním základem pro silný sexuální apetit. Ten je ruku v ruce spjat se sexuální touhou a celkovým prožitkem těchto okamžiků. 

Větší a přirozenější vlhkost

V tomto případě platí, že čím větší uvolnění v oblasti pohlavních orgánů máte, tím lépe bude proudit poševní sekret. Pokud se zbavíte kalhotek, tak se automaticky zlepší sexuální touha, a tím lépe bude fungovat i přirozená vlhkost pochvy. To následně bezesporu zajistí daleko lepší sex.

Chcete kvalitnější sex? Pak zahoďte spodní prádlo do koše. Dočkáte se daleko přirozenějšího prostředí ve vaší vagíně.

Síla ženy jak uvnitř, tak navenek

Když je žena silná nejen uvnitř, ale i navenek, tak je to opravdu hodně sexy. Když se budete schopna vymanit z všeobecně přijímaných společenských konvencí v oblékání, bude to pro vás velmi osvobozující. 

Zkuste vyjít ven a vědět, že spodní prádlo nemáte. Mělo by vám to zajistit daleko větší důvěru v sebe sama a také zisk silného prožitku vlastní přirozené sexuality. Nějaká nemravnost nemá žádný význam, protože se jedná jen o nesmyslnou společenskou konvenci. 

Pokud zatím nemáte sebevědomí na to vyjít do ulic bez kalhotek, máme pro vás radu. Zkuste to zatím doma. Vaše vagína vám za to bude neskonale vděčná, protože se konečně nebude dusit, ale bude moct dýchat. Doporučuje se i vyzkoušet spát nahá. V tomto případě vám pomůže deka, pod kterou svoji nahotu v případě stydlivosti alespoň trochu ukryjete…

Jak jste na tom s nošením kalhotek?

Nosím je pravidelně
0% (0 hlasů)
Doma si je často odpustím
0% (0 hlasů)
Spím nahá
33% (1 hlas)
Nemám problém vyjít bez nich i do města
67% (2 hlasy)
Co jsou to kalhotky?
0% (0 hlasů)
Celkem hlasů: 3