Chcete dát po Vánocích kila dolů? Nefňukejte a najměte si Jardu Jágra

Hokejista vám poradí, jak se dostat do kondice
 

Pár dní lenošení, pohyb maximálně do ledničky a zpátky na gauč? Možná jste si říkali, že to ničemu neublíží. Pohled na váhu však hovořil jinak. Nicméně není třeba zoufat. Jestli se chcete dostat zpátky do kondice a sundat nějaké to kilíčko, máme pro vás řešení. Nechte si radit od hvězdného hokejisty Jaromíra Jágra. 

Zima je sama o sobě zrádná. Tím spíš, když jste milovníci spíš letních sportů a dáváte přednost oudoorovým aktivitám. Pak se přidají svátky a "neštěstí" je na světě. Bříško se zakulatilo, tvářičky zmohutněly a s dechem to také není stoprocentní. Co s tím? Běžet do fitka nemusíte, máme pro vás řešení. 

Nezahazujte flintu do žita, do parády si vás totiž vezme sám legendární útočník Panterů z Floridy. Kladenský odchovanec se totiž nedávno rozhodl, že své spoluobčany nenechá jen tak kynout. Nemusíte se bát, že už by hokejovou kariéru pověsil na hřebík nebo začal dělat ještě další byznys, protože má snad málo peněz. Naopak, vaše peněženka nepřijde ani o korunu.

Hokejista toho má v zámoří asi málo, tak si na svá bedra ještě přidal to, že chce lidi vyprovokovat k pohybu. Nebojí se sáhnout si na dno sil a hlavně chce pomáhat bližnímu svému. Prostě je to správný sportovně založený katolík. "Nejsem typ člověka, které by druhé do něčeho nutil anebo říkal, co je správné a co ne. To vůbec ne. A chápu, že lidé mají hromadu starostí, práce a hrozně málo času jít sportovat nebo cvičit. Všemu rozumím. Tak proč vám píši? Protože to mám vyzkoušené na vlastní kůži," začal Jágr. 

Přiznal, že i on jako profesionální sportovec začíná mít bolesti kolenou a zad, jakmile chvíli nic nedělá. "Je to tím, že svaly zeslábnou, záda a klouby jsou zatěžovány více, než by měly. A co vy? Také vás něco bolí? Jestli ne, tak zatím máte štěstí, a jestli ano, nevadí, začneme společně cvičit. Během pár měsíců vám ukážu několik cviků, které jsou velice jednoduché, ale účinné. Mně třeba pomohly k tomu, že už se pětadvacet let sportem živím." 

Podle sportovce navíc nezaberou moc času a odcvičit se dají prakticky kdekoli. "Děkuji a už teď se těším na vaši spolupráci. Váš osobní trenér Jaromír Jágr," dodal hokejista. Není se co divit, že se okamžitě objevilo tolik dotazů, že by si hokejista mohl z fleku otevřít poradnu a zaměstnat pár lidí. Nevíme, jestli se tak náhodou opravdu nestalo a Jágr nepožádal někoho dalšího o pomoc.

Buď jak buď, tato "poradna" opravdu funguje a poslat mu dotaz může úplně každý. Navíc se každý dočká odpovědi a sportovec také pravidelně přidává videa na svůj facebookový profil. Nakonec, kdo by jiný měl radit lidem s pohybem, než tenhle veterán, který je snad nezničitelný? A taková nabídka se přeci neodmítá.