Pořezala si obě zápěstí, našli ji v poslední chvíli vedle vlakového nádraží

Ženu našli na poslední chvíli
 

Děsivé chvíle prožíval manžel ženy, která zmizela z domu a nikomu nedala vědět, kam jde. Přestože partneři měli delší dobu neshody, asi ani v nejhorším snu si nepředstavoval, co se stane. Policisté po nebožačce pátrali dva dny, nakonec ji našli na pokraji života a smrti. 

Když muž oznamoval na policejní stanici v Hořovicích, že jeho manželka zmizela, stále doufal v dobrý konec. Vyšetřovatelé si však udělali jiný obrázek. "Podle jejich zjištění vše nasvědčovalo tomu, že chce žena spáchat sebevraždu," vysvětlila policejní mluvčí Marcela Pučelíková s tím, že bylo okamžitě zahájeno pátrání. 

Žádný brzký happy end se však nekonal. Policisté sice brzy objevili auto ženy poblíž ubytovny v Hořovicích, kde měla v té době žít, z té ale odešla a nikdo netušil, kam se vydala. Neozvala se ani svým blízkým. "Pátrací akce trvala dva dny. Postupně policisté došli k závěru, že žena musí být poblíž zmíněné ubytovny." Ani pak se ale dlouho nedařilo. Několik desítek lidí pročesávalo každý metr země dlouho marně. 

Až po osmačtyřiceti hodinách ženu konečně našli. Během dalšího pátracího okruhu ji objevili v jednom z neobydlených domů poblíž vlakového nádraží. "Žena již byla po sebevražedném pokusu pořezána na obou zápěstích, dehydrovaná a značně podchlazená," upřesnila Pučelíková. Pokud by ji policisté nevypátrali včas, svůj sebevražedný útok by nepřežila. Následně byla předána do péče lékařů.