Veltrusy nezůstávají pozadu a jdou obyvatelům naproti

Informace pohodlně ve Veltrusech
 

Nové technologie nejsou užitečné jen ve velkých moderních městech. Docela dobře mohou sloužit i menšímu městu, ve Veltrusech to vědí a umí s novou technologií pracovat tak, aby ulehčila život všem obyvatelům. 

Rozhlas už neplní svou funkci tak, jak by měl, mnoho lidí není v čas vysílání doma. Rozhlasové vysílání si navíc nemůžete pustit znova, až se na něj budete moct soustředit. To se vám nestane, když se zaregistrujete do mobilního rozhlasu. Ve Veltrusech ta možnost je.

Pro registraci, která je opravdu velmi snadná, se přihlaste sem. Nejen, že vám budou chodit zprávy, a vy tak neskončíte ve Veltrusech nikdy stát na zastávce, když autobus nejede. Ale na mobilním rozhlasu se podíváte na animovaný klip města, který vás rozhodně pobaví..

"Město nemá v úmyslu zahlcovat vaše mobilní telefony nevyžádanou reklamou. Jde nám především o to, informovat o důležitých událostech ve městě," vysvětlil místostarosta Veltrus Jaroslav Morávek.

Cílem je jednoznačně dostat k obyvatelům zprávy z radnice nebo o kulturních a sportovních akcích. Výhodou je, že si můžete vybrat, jestli chcete být informováni o všech těchto událostech, nebo si jednoduše vyberete ty, na které jste opravdu zvědaví. Pro všechny povinné je jen dostávání informací o krizových situacích. Díky tomu se k obyvatelům dostanou všechny nutné informace včas, zdarma a pohodlně. 

Velmi inovativní je také to, že se registrujete podle ulice, ve které žijete. Pokud tak dojde například k havárii vody, může vedení města informovat jen obyvatele konkrétní ulice. Stejně tak to platí například pro čištění konkrétních ulic, které vás díky aplikaci už nikdy nepříjemně nepřekvapí.