Hlídač se nechal ukrást psychicky narušenou ženou

Policie vrátila malého pejska majitelce
 

Policie z Kladna řešila zvláštní případ. Seniorce cestou z nákupu začala vyhrožovat neznámá žena, že jí musí dát svého psa, jinak jí ublíží. Když majitelka bránila svého miláčka, byla brutálně napadena a zlodějka psa na vodítku ukradla. 

Kladenští policisté v Hřebeči na ulici V Háji pomáhali seniorce, které byl ukraden pes. Při krádeži došlo i k násilí. 

Padesátiosmiletá seniorka byla nakupovat v místním obchodě, přičemž nechala svého psa před obchodem. Poté, co vyšla ven z prodejny, přišly za ní dvě neznámé ženy a jedna z nich tvrdila, že pes je týraný. Seniorka poznámky ingnorovala a šla směrem domů i se svým mazlíčkem. 

Jenže jedna z žen se za ní vydala a opět ji oslovila. "Tvrdila mi, že pes je její, ale to nebyla pravda. Pak chtěla, abych jí ho dala, že mi jinak ublíží. No a já jí ho nedala," popsala oběť policistům. Poté ji útočnice násilím povalila na zem a sebrala jí psa. Šlo o malého psa plemene Schicu.

Okradená žena se obrátila na policii, která podezřelou vypátrala v jednom z rodinných domů. U sebe měla naštěstí i ukradeného psa. "Pachatelkou byla třicetišestiletá žena z Prahy, která se léčí na psychiatrii. Po vyšetření v nemocnici bylo rozhodnuto o jejím umístění na psychiatrickou léčebnu," vysvětluje tisková mluvčí policie Jana Šteinerová. Malý ukradený pes byl vrácen do rukou milující paničky.