AKTUALITA: Pomatená únoskyně s mimozemšťany je dopadena

Pomatená únoskyně dopadena
 

Děvčátko chtěla zachránit před ufony a mimozemšťany. Odvedla dívku ze Staroměstského náměstí na Letnou. Dnes ženu kriminalisté dopadli. Hrozí jí 3 roky.

Policie dnes dopadla šestatřicetiletou ženu ze Středních Čech, po které pátrala od 23. prosince loňského roku, kdy žena ve tři čtvrtě na osm večer dívku odvedla ze Staroměstském náměstí. Přibližně po dvou hodinách spolu došly do Letenských sadů.

Dívku zachránil muž, který v těch místech právě venčil svého psa. Dle jeho výpovědi měla být únoskyně v né úplně dobrém psychickém stavu. Soudil tak podle toho, o jakou pomoc jej žena prosila. 

Konkrétně o to, aby jí pomohl vyděšenou osmiletou dívku ukrýt před mimozemšťany a ufony do křoví. Muž přivolal policii, žena však utekla. Naštěstí bez dívenky. S tou muž zůstal do doby, než přijela policie.

Žena nebyla pomatená, jak se původně policie domnívala. Je drogově závislá, na svědomí má také krádeže a za sebou kariéru prostitutky, provozovanou převážně kolem Karlova náměstí v Praze. 

"K dopadení pomohlo zveřejnění portrétu ženy v médiích. Konkrétně ji poznala naše kolegyně policistka, která ji z předchozích přečinů moc dobře znala. Nyní je žena hospitalizována v pražské psychiatrické léčebně v Bohnicích, kde budou lékaři zkoumat její psychický stav," řekl tiskový mluvčí PČR Tomáš Hulan.

 

Čtěte takéhttp://www.ctidoma.cz/zpravodajstvi/2016-01-24-policie-stale-hleda-unoskyni-ditete-19893