Deset tisíc korun na kulturní akce

Mapa působnosti Místní akční skupiny Dolnobřežansko
 

Do poloviny března přijímá Místní akční skupina Dolnobřežansko žádosti o podporu do deseti tisíc korun na jednorázové volnočasové akce zejména pro mládež a seniory.

MAS Dolnobřežansko působí na území obcí Březová-Oleško, Dolní Břežany, Jesenice, Libeř, Okrouhlo, Ohrobec, Psáry, Vestec, Vrané nad Vltavou, Zlatníky-Hodkovice, Zvole 

Akce alespoň pro dvě obce

Místní akční skupina Dolnobřežansko vyhlásila 1. ročník Programu na podporu regionálních aktivit. Podpořit lze drobné projektů neziskových organizací, fyzických osob i spolků bez právní subjektivity. Podmínkou je dopad na občany alespoň dvou obcí v území MAS Dolnobřežansko. Podpořená akce musí být realizovaná v období od 1. dubna do 30. listopadu 2016.

Starosta Dolních Břežan kritizoval Středočeský kraj, že by měl raději přispívat na větší počet menších akcí. Více čtěte: Kraj dá do akcí 4,3 miliony korun. Začíná předvolební kampaň?

Jednorázové akce

Na jednorázové kulturní, sportovní či jiné volnočasové akce týkající se především dětí, mládeže a seniorů bude rozdělena částka 80 000,- Kč. Maximální výše podpory na jeden projekt je 10 000,- Kč. Příjem žádostí bude ukončen 15. března 2016.

Klíčová slova: