Pražský Majáles je za dveřmi

Do půlnoci 21. dubna zakoupíte zvýhodněné vstupenky
 

Dvanáctý Pražský Majáles se kvapem blíží, kapely zůstávají víceméně stejné, chybět budou třeba Chinaski. Zvýhodněné vstupenky koupíte už pouze do půlnoci 21. dubna!

Majáles se přiblížil, proběhne v pátek devětadvacátého dubna, jako už tradičně na PVA Letňany. Vstupenky nebude možné zakoupit na místě. A co kapely? Tak ani ty se nedočkaly velkých změn. Uvidíte například Wohnout, Mandrage, Slzu, Atmo, nebo Horkýže slíže. Letos tady nepotkáte skupinu Chinaski, ta odjíždí na koncerty do Anglie.

Některé z kapel vystoupí i na další hudební akci roku pod zříceninou hradu Okoř. Okoř se šťávou 2016 láká na zvučná jména

Zvýhodněné vstupenky zakoupíte už jen do půlnoci 21.dubna za 399 korun. Pokud zaváháte, vyjde vás vstup na 499 korun, máte-li zájem nahlédnout do VIP zóny, přijde vás to na 999 korun. Vstupenky začínaly na 370 korunách a budou končit právě na pětistovce. ZTP si kupuje  lístek za plnou cenu, v den akce dostane na místě zpátky dvě stovky, doprovod potom může do areálu zdarma.

A co, nebo kdo dovnitř nesmí? Rozhodně si s sebou neberte zvířata ani jinou zvěř, nelegální drogy, vodní dýmky, alkohol, zbraně či jiné nebezpečné předměty. Můžete vstoupit pouze s nealkem, to nesmí mít více než tři čtvrtě litru. Můžete si vzít i malou sváču a fotoaparát. Děti do 12 let mají vstup zdarma, ovšem pouze za doprovodu rodičů. 

Vyznáte se v areálu?