Tip na večer: Lehce pobuřující humor v Grévinu

Underground Comedy nabízejí satirickou a osobitou zábavu
 

Pokud chcete zažít nefalšovanou stand-up comedy se zkušenými účinkujícími, navštivte kavárnu muzea Grévin. Underground Comedy je parta komiků, která nezná slovo tabu.

Muzeum voskových figurín Grévin v Celetné ulici v Praze se ve večerních hodinách mění v kulturní scénu pro specifické publikum. Již podruhé se představí stand-up komici Underground Comedy, a to v úterý 10. května od 19,30. Jako host tu bude držitelka ocenění Bloggerka roku Lucie Van Koten, dále Tigran Hovakimyan, Adam Balažovič a Lucka Macháčková. Večer zpestří živá jazzová muzika. 

„Snažíme se na svět kolem nás nahlížet neotřelým způsobem, který pak vtipně interpretujeme divákům. A tak nějak mimochodem přitom posouváme tu pověstnou čáru, která odděluje přípustné a nepřípustné vtipy,“ říká šéfproducent UGC Jan Adámek. 

Underground Comedy humor neomezují na korektní témata. Jejich styl vychází z anglických varietních představení z přelomu 18. a 19. století. Komik stojí sám před publikem a baví ho jen za pomoci mikrofonu. Vyjdařuje vlastní pohled na svět a poskytuje intelektuální zábavu se společenským přesahem.

„Zachovali jsme si osobitý styl, který pobuřuje i baví zároveň, protože témata, se kterými jdou naši komici s kůží na trh, jsou velmi osobní. Neservírujeme publiku jen to, co je nezávadné, nikoho neuráží. Náš humor vybízí k reakci. Ve finále je z toho parádní show, která lidi baví,“ láká příznivce satirické show Jan Adámek.

Klíčová slova: