Foto: Kuriozity ve středu Čech - kárka bez kola nebo automat, který nic nedá

V jednom ze středočeských obchodů najdete automat na žvýkačky, ze kterého nic nevypadne
Zobrazit fotogalerii (6)
 

Co přinesl uplynulý týden ve středu Čech? Spoustu zajímavých fotokuriozit, ať je to inzerát ze supermarketu, který nabízí pilulky na stesk, kárka bez kola nebo automat na žvýkačky, který vám za vaše peníze nic nedá.  

Kouzelné bonbonky za lidovku: 49 korun balení, 15 Kč poštovné

 

V Galerii Butovice se na nástěnce objevil zajímavý inzerát, který nabízí "bonbonky proti stesku." Vhodné na školu v přírodě, tábor nebo jednoduše jakékoli odloučení. No nekupte to za 49 korun. Kupodivu to není vtip ani podvod, stránky uvedené v inzerátu opravdu existují. Ovšem zda tyto bonbonky fungují, je ve hvězdách.

I tak se dá stěhovat

 

 

 

 

Pražský odvážlivec stěhoval, zřejmě si ale nevšiml, že jeho kárce chybí kolo. Té ovšem chybělo kolo. Myslíte, že dojel? Nebo že nikde nevyklopil náklad? Jeho nebezpečně nahnutá kárka strašila všechny řidiče, kteří jej následovali.  

Přesně pro takové případy, kdy nenadále dojde k poruše na autě nebo jeho příslušenství, je potřeba dodržovat všechny zásady bezpečnosti, například nezapomínat na bezpečnostní pásy nebo dětskou sedačku. Správná autosedačka zachrání dítěti život

 

 

Čím více plotů, tím větší bezpečí

 

 

Černošičtí mají rádi ploty. Čím více, tím lépe, říkají. Zřejmě tak cítí větší bezpečí.  

Peníze vhodíte, žvýkačky nedá

 

 

 

 

 

Automat na žvýkačky zná asi každý. Obvykle vhodíte peníze a vypadne žvýkačka. V jednom 

pražském supermarketu to tak ale nefunguje. Vhodíte peníze, a nic vám nedá. Peníze se vhazují i do výherních automatů, rozdíl oproti tomu žvýkačkovému tady vlastně není, obvykle z nich totiž také nic nevypadne. Jak to bude s automaty ve středu Čech do budoucna? Skončí hazard ve středu Čech? Někde jej vůbec neřeší

Jak udělat někomu radost

 

 

 

 

 

Příběh jako z pohádky uveřejnila mladá studentka medicíny na facebookové stránce „Odpozorováno v Česku“. Přišla k ní jiná mladá žena a darovala jí obálku. V té se nacházel dopis a 200 korun. A poč? Jednoduše jen tak pro radost, aby si mohla dát svačinku nebo dobrou kávu.

 

Děti se učily první pomoc

V kladenské nemocnici dětem předváděli základy první pomoci a resuscitaci. Aby jim to bylo přirozenější a jednodušší, záchranáři jim pomoc demonstrovali na obřím plyšovém medvědovi.

Máte aktuální fotografii nebo archivní kousek, o němž se domníváte, že by stálo za to ho zveřejnit? Neváhejte a obraťte se na nás. Vlastnoručně pořízené snímky nebo tipy na humorné obrázky posílejte na adresu zelenkova@ctidoma.cz. Těšíme se na vaše příspěvky! Děkujeme všem dosavadním přispěvatelům do fotokuriozit.