Jedna z nejočekávanějších akcí roku je tady! XCO Beckov

Zuzana Kadlecová
Zobrazit fotogalerii (6)
 

Megaakce se chystá na neděli, XCO Beckov – závod horských kol a Mistrovství MAS Nad Prahou, přijďte se podívat i vy! Určitě bude co k vidění.

Poslední veřejný trénink proběhl ve středu 18. května. Na neděli se chystají závody hned ve třech kategoriích. Přijdete do Klíčan i vy? Přehlídka nadupaných kol a závodníků začne už v devět hodin dopoledne a že se máte na co těšit. Účastnit se bude i veleúspěšný klub Veltěž.

V jakých kategoriích se v neděli závodí? Jsou připravené 3 závody mistrovství MAS Nad Prahou, Veřejný závod dospělých a Dětský závod do SpinFit Dětský MTB cup 2016 a Mistrovství Nad Prahou.

O tomto sportu, všem kolem a cykloklubu Veltěž psal kolega sporťák Jarda Sládek! Mistrovství regionu v cross country. Na vítěze čeká duhový trikot a nebo v článku: Dvě zlata na úvod. Český pohár v cross country pro Sokol Veltěž

Mistrovství MAS Nad Prahou 2016 zažije svůj třetí ročník. Místní akční skupina MAS Nad Prahou sdružuje 32 obcí ležících severně od Prahy a řadu dalších organizací. Zúčastní se všichni, kdo mají bydliště v obcích zařazených do MAS Nad Prahou. Hodnoceno a vyhlašováno bude odděleně od veřejného závodu v kategoriích dětí i dospělých.

Veřejný závod dospělých je veřejný středně náročný okruhový závod v Cross Country na uzavřené trati.
Určený je pro širokou cyklistickou veřejnost, pro všechny, kdo si chtějí zasportovat a poměřit své síly se soupeři.

Dětský závod do SpinFit Dětský MTB cup 2016 a Mistrovství Nad Prahou je závod pro všechny děti, které si chtějí vyzkoušet závodění na kole a nebojí se utkat se soupeři. Od nejmladších kategorií na odrážedlech až po patnáctileté kadety na středně náročné terénní trati! Závod se jede na uzavřené trati a je součástí seriálu závodů „Dětský MTB Cup“ SPINFIT.