Ve Středočeském kraji se bude točit psycho film! Písařík běhal po Praze ve skafandru

S astronautem v posteli
Zobrazit fotogalerii (8)
 

Bude to role, která mu zřejmě sedne na míru. Alespoň podle toho, co jsme viděli. Ve Středočeském kraji se momentálně hledá lokace pro natáčení psychologického filmu Dobří lidé. Herec Martin Písařík včera přesvědčil, že si poradí s čímkoli.

Hezounek, kterého můžete znát například ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, se ve filmu Dobří lidé objeví coby čtyřicátník pohybující se v začarovaném kruhu workoholismu a vlastních nenaplněných ambicí. Pokud však Martin někdy toužil stát se kosmonautem, včera se mu tento sen splnil. 

Kývnul totiž na nabídku režiséra Martina Müllera a producenta Davida Laňky, se kterými spolupracoval už na filmu Modelky s.r.o., kde si tahle trojka dost sedla. "Slíbili jsme mu, že když pro něj budeme mít roli, kde bude obklopen krásnými ženami, tak se ozveme. Stalo se," smál se Laňka. Písaříkovi totiž jaksi "zapomněl" sdělit, že bude po celou dobu natáčení navlečen do skafandru. Což byla při teplotě přesahující na sluníčku třicet stupňů opravdová chuťovka.

Videoklip k songu Astronautika skupiny ISING si však přesto užil. Nejspíš i proto, že hlavní roli jeho partnerky a matky jejich společného "ufo mimča" si střihla krásná zpěvačka Karolína Tothová, která se v něm představí i v duetu s frontmanem kapely. Přesto měl herec drobnou výhradu. "Tohle bude zaručeně nejbizarnější role v mé kariéře a už po klucích nechci, aby mě obsazovali. Protože hrát milostnou scénu přes igelit je zlomyslná pomsta," rozčiloval se sympaťák na oko. 

Ať už si tedy filmový štáb snímku Dobří lidé na Písaříka připravil cokoli, ve větším šoku než včera už určitě nebude. Vlastně, asi už nikdy v životě. A pokud jde o výběr správné lokace, možná bychom měli tip. Například Loděnice už se totiž objevily i v oscarovém snímku.