U Štěchovic - na silnici 102 - neprojedete

Vozovka bude průjezdná přibližně v sedm hodin
 

Vlivem dešťů se sesunula zemina na silnici 102 u Štěchovic. V tuto chvíli je místo neprůjezdné, provoz řídí policie. Kudy silnici nejlépe objedete? 

U Štěchovic se na silnici číslo 102 kvůli prudkým přívalovým dešťům sesula na vozovku zemina. Na místě zasahují hasiči, snaží se silnici odklidit. Silnice v tuto chvíli není průjezdná.

Kdy se komunikace zprůjezdní? “Sesunula se zde vozovka, zasahujeme přibližně od čtyř hodin. Vozovka byla průjezdná v jednom směru, v současné době není průjezdná vůbec, protože na odstraňování bahna a štěrku byl nasazen bagr. Došlo k zasypání nákladního vozidla, ale nikomu se nic nestalo. Komunikace by měla být průjezdná přibližně v sedm hodin,” říká mluvčí středočeských hasičů Vladimíra Kereková.

Bouřky potrápily střední Čechy a Prahy již druhý den po sobě. Zatopené sklepy i ulice, tak řádily bouřky v úterý! Ve středu bude situace stejná

Na vozovce jsou nánosy bahna a dalších nečistot, fungují zde 2 objízdné trasy. “Na vozovce byla hlavně voda, zemina a suť, my jsme poskytovali součinnost, odkláněla se doprava. Objízdné trasy jsou dvě, buď přes Štěchovický most směrem na Jílové, a nebo nahoru směrem na Slapy, Mníšek pod Brdy a Dobříš,” uvedl mluvčí středočeské policie Jakub Vinčálek.