Na prodavačku vytáhl pistoli, policie po něm marně pátrá

 

Zážitek, na který asi dlouho nezapomene. Prodavačka z obchodu s potravinami si musela připadat jako ve zlém snu nebo nějakém krimi seriálu. Zatím neznámý pachatel na ni v prodejně vytáhl pistoli a dožadoval se vydání hotovosti.

Kriminalisté tápou. Do této chvíle bohužel nemají ani tušení, kdo by mohl být muž, který se v Čimické ulici v Praze maskoval šátkem, slunečními brýlemi a kapucí. V prodejně se nejprve chvíli rozhlížel, pak zamířil k pokladně, kde si s namířenou střelnou zbraní proti prodavačce vynutil vydání finanční hotovosti.

Pokud byste poznali tuto ženu, máte šanci na odměnu.

Počínal si v klidu, žádná velká panika se nekonala. "Bankovky v řádech několika tisíců korun si následně nastrkal do kapes u mikiny a z prodejny odešel," potvrdila policejní mluvčí Iveta Martínková. 

Muž je ve věku okolo 25 let, má 180 centimetrů vysokou štíhlou postavu. Na sobě měl výrazně modrou mikinu a na hlavě šátek s motivem lebky. Na rukou černé rukavice s motivem kostí. Muž mluvil plynule česky.

Muž, který znásilnil opilou ženu, policii zatím uniká.

Pro policii by jakákoli informace, která by vedla k dopadení lupiče, měla cenu zlata. Proto se obrací s prosbou o pomoc na širokou veřejnost. Pokud byste chlápka na fotkách poznali, v ideálním případě vše ohlaste na linku 158.