Benešov: Silnice se uzavřou kvůli akci Železný dědek

Kvůli závodům budou v Benešově uzavřené dvě silnice
 

Některé silnice v Benešově se v neděli uzavřou kvůli cyklistickému závodu Zelený dědek. Uzavírky se týkají dvou silnic směrem na Vlašim a Soběhrdy. Objízdná trasa povede přes přilehlé obce.

Již tuto neděli 21. srpna proběhne cyklistický závod Zelený dědek. Jde již o tradiční cyklistickou akci, letos proběhne 31. ročník. Aby se podařilo zajistit závodníkům bezpečnost, dochází v době akce k částečnému uzavření trasy závodu v době od 9:00 do 15:30. Kde všude uzavírky budou? 

Benešov: Úplné uzavření silnic č. II/112 a II/110 

Silnice č. II/112 směrem na Vlašim a silnice č. II/110 směrem na Soběhrdy budou uzavřeny. Musíte tedy využít objízdné trasy, která povede směrem na Skalici a Dolní Podhájí. A dále pak přes Struhařov, Teplýšovice a Kozmice. 

 

Kudy vede objízdná trasa? Směrem z Benešova po silnici III/1101 kolem Skalice až do Struhařova a odtud severně přes Teplýšovice a Kozmice. Je to pořádná zajížďka, svoji nedělní trasu byste si tedy měli dobře rozmyslet. Podívejte se také do přílohy.

Zajímají vás novinky v Benešově, ale nebaví vás sledovat web? Benešov zavedl Mobilní rozhlas! Nainstalujte si ho do svého telefonu a dozvíte se novinky o počasí, uzavírkách, akcích nebo kdy bude odstávka vody.