Stavba roku! Která je ta vaše?

Městský úřad, adaptace obchodního domu Máj - Kralupy
 

Už je to tady! Blíží se vyhlášení již třetí soutěžní přehlídky stavebních děl ve Středočeském kraji - Stavba roku Středočeského kraje 2016. Výsledky budou slavnostně zveřejněny 15. září. 

Právě teď probíhá hlasování o Cenu veřejnosti. Na stránkách soutěže  můžete shlédnout seznam přihlášených staveb a dát také svůj hlas. Podpoříte tu vaší, tu která stojí ve vašem městě, nebo jeho okolí?

Soutěž se koná pod záštitou hejtmana Středočeského kraje. Dalšími vypisovateli soutěže jsou Nadace pro rozvoj architektury a stavitelství, Krajská hospodářská komora Střední Čechy, Český svaz stavebních inženýrů, Svaz podnikatelů ve stavebnictví v ČR, Obec architektů a Česká komora autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě.

Není to jediná soutěž, která se v poslední době realizuje, už jste slyšeli o té, která je tady především pro vaše děti? Chcete vyhrát iPad? Zapojte se do soutěže středočeských firem!
Které stavby Středočeského kraje můžete podpořit svými hlasy? Jsou to: Biotechnologické a biomedicínské centrum Akademie věd a Univerzity Karlovy ve Vestci, Obchodní a společenské centrum CENTRAL Kladno, Kostel Nanebevzetí Panny Marie - Svatá Hora v Příbrami, Adaptace obchodního domu Máj na Městský úřad Kralupy nad Vltavou, Předmostí - turistické centrum, Muzeum berounské keramiky, Visutá dřevěná lávka přes řeku Sázavu, Služebna Městské policie Rakovník, Severovýchodní tangenta v Mladé Boleslavi, II/329 Poděbrady - přemostění trati Českých drah, Dostavba areálu Muzea lidových staveb v Kouřimi - 1. etapa, Domov seniorů Uhlířské Janovice, Rozšíření areálu Polabského národopisného muzea, Mezinárodní výzkumné centrum ELI, Dačického dům.