Získejte dva měsíce cvičení zdarma

Ve funkční zóně najdete pomůcky, jako je TRX.
Zobrazit fotogalerii (7)
  |  Komerční sdělení

V obchodním centru DBK otevírá v polovině listopadu svou pobočku fitness studio společnosti Fitinn. Pokud si do 13. listopadu zakoupíte roční členství, získáte dva měsíce cvičení zdarma.

Blíží se termín otevření nového finessu v blízkosti metra Budějovická. Společnost Fitinn totiž 14. listopadu otevírá svou pobočku v pátém patře obchodního centra DBK Budějovická. Je to dobrá zpráva pro všechny milovníky fitness i pro ty, kterým chladné a deštivé počasí znemožňuje sportovat pod širým nebem. A dobré zprávy pokračují - pokud si do 13. listopadu koupíte u promo stánku v DBK roční členství, získáte dva měsíce cvičení zdarma. Bližší a aktuální informace najdete vždy na www.fitinn.cz.
 

VÝHODY FITINN
- Členství za výhodný měsíční poplatek 499 Kč
- Vyzkoušení zdarma
- Nespočet možností pro vytrvalostní a posilovací trénink
- Vysoce kvalitní vybavení studia a moderní stroje
- Extra dlouhá otevírací doba: denně 6:00 až 24:00
- Dopravní dostupnost - metro Budějovická
- Parkování v OC DBK

Fitinn je ověřený rakouský koncept fitness studia. Na Budějovické společnost otevírá v Praze už druhou pražskou pobočku a celkově třicátou osmou.

Model Fitinn je jednoduchý a slibuje tréninkový úspěch, protože kombinuje cvičení s vlastním tělem a cílený kardio a posilovací trénink. Studio je vybaveno nejmodernějšími kardio stroji Precor a posilovacími stroji značky gym80, které jsou špičkou na trhu. "Kardio trénink spaluje kalorie a zajišťuje nutnou základní vytrvalost. S posilovacím tréninkem se cíleně budují svaly, které se starají o stabilitu a formu těla. Oba tyto typy tréninků patří do dobrého a vyváženého tréninkového plánu. Kardio a posilovací tréninky by se měly trénovat v odlišných dnech," doporučuje Alexander Novak, vedoucí sportovního oddělení Fitinn.

Myslí i na ženy

Abyste svého tréninkového cíle dosáhli rychleji, můžete si kdykoliv zamluvit osobního trenéra, který dokáže přizpůsobit trénink speciálně vašim požadavkům!

Mnoho žen nerado chodí do posilovny, protože jim vadí cvičit uprostřed mužů zvedajících činky. Necítí se zde příjemně, a tak ani neodvedou stoprocentní výkon. To se ve studiu Fitinn nestane, protože je zde oddělená tréninková zóna právě pro ženy. Zóna je vybavena stroji určenými a přizpůsobenými ženským potřebám.

Jen za 499 korun měsíčně
Členství stojí 499 Kč za měsíc. Tréninkové možnosti (kardiostroje, posilovací část, jednoručky, velké činky, volné váhy a funkční zóna) lze využít bez omezení. "Trénování přirozených forem pohybu zlepší mobilitu, stabilitu a sílu. Díky tomu budete fit na jakýkoliv sport. V naší funkční zóně najdete pomůcky, jako je TRX, core bagy nebo balanční desky. Trénink by se měl zařadit vždy na začátku, 10 až 20 minut, nejlépe 1 až 2krát v týdnu," radí Alexander Novak.

Studio bude otevřeno denně od 6 do 24 hodin, dokonce i o víkendech a svátcích. V době mimo otevírací dobu DBK bude přístup do studia umožněn venkovním výtahem ze tří vstupů: z 0., -1. a -2. patra. Díky napojení na linku metra C a možnosti parkování přímo v nákupním centru je místo optimálně dostupné.

DBK je jedním z nejvýznamnějších a také nejznámějších děl architektky Věry Machoninové. Kromě fitness studia v něm najdete přes 80 obchodů, restaurací a kaváren. Obchodní centrum těží ze skvělé dostupnosti, nachází se na stanici metra C Budějovická. Studio Fitinn bude otevřeno denně od 6 do 24 hodin, dokonce i o víkendech a svátcích.