TIPY NA VÍKEND: Užijte si Noc divadel a modelujte z másla betlém

Noc Divadel bude v sobotu!
 

Oteplení nám vykouzlí krásný víkend, tak neseďte doma a vyrazte i s rodinou za kulturou. V sobotu si užijete Noc divadel a po celý víkend je velmi vhodné pít lahodné letošní víno.

Sobota

Máslo se hodí nejen na chleba, můžete z něj i modelovat!

Lákají vás neobvyklé výzvy? Zajeďte do Máslovic a vyrábějte tam betlém z másla. Na své si přijde celá rodina a vaše výtvory zůstanou vystaveny v muzeu po dva měsíce. Když ještě zůstaneme u neobvyklých akcí, na 19. listopadu připadá Noc divadel a tu si užijete ve všech městech, která mají divadlo. Za návštěvu určitě stojí Kladno, Příbram, Mělnické Vtelno, Mladá Boleslav a Benešov. Ve Slaném jsou v sobotu Rybí slavnosti. V Průhonicích se dozvíte něco nového na Přednášce v  Dendrologické zahradě. 

Svatohubertská mše v Brandýse nad Labem nabídne nevšední zážitek a poslouží jako poděkování za zvěř a přírodu. Ve Zdibech proběhne Hasičská zábava a k tanci a poslechu bude hrát kapela exForbes. Pokud jste ještě nestihli svatomartinské víno, navštivte Mladou Boleslav a užijte si Slavnosti vína

Neděle

Výstava karet bude bavit i ty, kteří nemají eso v rukávu.

Ve Vraném nad Vltavou si užijete akci Žádné dítě není ostrov, budete si moct užít čtení dětem. Zábavu pro celou rodinu, ale hlavně pro děti, slibuje i Farmapark Soběhrdy v Praze. V Roztokách u Prahy Oko bere, vole padni, jde pochopitelně o výstavu s karetní tematikou. V Kutné Hoře Gask nabízí náhled do Stavů mysli a za obraz. Pokud máte raději reálnější tematiku, vyrazte Dvakrát kolem světa na zámek Konopiště. 

Možná si chcete udělat línou neděli a zůstat doma. V takovém případě můžete zapojit děti do výroby domácího parfému a užít si při tom spoustu zábavy. Bonusem bude provoněný byt.