Vzal si kuklu a vybral benzinu na Příbramsku. Tragédie nebyla daleko

Vražda otřásla společností
 

Jezdíte občas na benzinku načerpat benzín nebo si koupit něco na zub? Ve večerních hodinách je to doslova o život. Není to poprvé, co někdo zaútočil na obsluhu benzinky a chtěl peníze. Tentokrát si lupič vybral benzinu v obci Milín na Příbramsku.

"V pátek večer krátce před devátou hodinou došlo k loupežnému přepadení čerpací stanice v obci Milín. Momentálně všechny okolnosti prověřují příbramští kriminalisté. Jednalo se o muže štíhlejší postavy, který byl oblečený do zelené pracovní bundy. Obličej si maskoval kuklou a obsluhu ohrožoval nezjištěným předmětem. Při loupeži získal finanční hotovost kolem 10 tisíc korun," uvedl tiskový mluvčí Policie ČR Jakub Vinčálek.

Krádež je o to významnější, že mohl muž někoho zranit. Jakým předmětem muž útočil, to ale policie už odmítla prozradit. "Povahu předmětu z taktických důvodů nebudeme zveřejňovat," dodal tiskový mluvčí. 

Jestli se lupiče podaří vypátrat, o tom zatím nemají policisté zprávy. Vzhledem k tomu, že byl muž maskovaný, nedá se ani říct, že by mohly pomoct například záznamy kamerového systému. Jestliže jste ale muže zahlédli nebo viděli alespoň část tohoto incidentu, rozhodně se obraťte na policii s jakýmikoliv bližšími informacemi.