V Čelákovicích útočil muž s nožem. Poznáte ho?

Do benziny vešel s nožem v ruce. Ohrožoval prodavače
Zobrazit fotogalerii (2)
 

Když chce zloděj získat peníze za každou cenu, je schopný použít k tomu jakékoliv metody. Ať už se jedná o vyhrožování zabitím nebo cokoliv jiného. Přepadení benzinek jsou bohužel velmi častou věcí. Tentokrát přepadl muž s nožem v ruce benzinku v Čelákovicích na Praze-východ. Poznáte ho? 

Zloděj se ani neobtěžoval brát si kuklu. Na sobě měl jen kapucu, takže mu bylo moc dobře vidět do obličeje. Do benziny v ulici Sokolovská v Čelákovicích vtrhnul s nožem v ruce a začal vyžadovat po prodavačích peníze z kasy. 

"Obsluha se bála o svůj život a peníze mu vydala. Zloděj poté z místa utekl. Muž měl na sobě modré džíny, černé boty, černou mikinu s kapucí a pod ní ještě mikinu červené barvy s bílými šňůrkami," říká policejní mluvčí Eva Hašlová.

Muže zachytila bezpečnostní kamera, ze které jsou k dispozici dva snímky. Podle těch by ho mohl někdo poznat, zejména v Čelákovicích.

Pokud muže poznáváte nebo o něm cokoli víte, obraťte se na na kriminalisty přímo na jejich služebně v Brandýse nad Labem nebo na telefonním čísle 725 884 183. Volat můžete také na bezplatnou linku 158.