Na muže spadlo auto, smrt byla rychlá

 

I klidné poledne se může zvrtnout ve velkou tragédii. Kolem poledne byl poblíž obce Litomyšl na Berounsku nalezený muž pod svým osobním automobilem. Auto se na něj zřejmě zřítilo, zatímco ho zespoda opravoval. 

Možná za to mohl nekvalitní hever pro auto, možná šlo jen o nešťastnou náhodu. V každém případě nedělní oprava auta se muži na Berounsku nevyplatila. Policisté našli muže okolo poledne. "Muž byl bez známek života, a to pod osobním automobilem, který předtím opravoval," uvedl policejní mluvčí Jakub Vinčálek. 

Na místo vyjela policejní hlídka ze Zdic, středočeská záchranka a protože byl muž pod autem, tak také jednotky hasičů ze stanic Hořovice a Beroun. Na místo byla povolána i výjezdová skupina speciální kriminální policie z Berouna (SKPV), která provedla ohledání těla a místa nálezu.

"Policisté ze zdického obvodního oddělení prováděli u muže resuscitaci, bohužel bezvýsledně. Pak se o záchranu snažili záchranáři. I přes veškerou snahu ale musela nakonec přivolaná lékařka u muže konstatovat smrt," dodal policejní mluvčí.

Při opravě auta bohužel sjelo auto z heveru a nešťastníka zavalilo. Proč k takové nešťastné události došlo, to je předmětem dalšího vyšetřování. Příklad si z toho ale můžete vzít i vy - auto neopravujte sami doma, nechte to na autoservisu, kde se tak jednoduše nemůže stát, že se auto uvolní a spadne. Pokud ovšem nechcete riskovat rychlou smrt.