Muž se zaklínil pod vlakovou soupravou. Jak jeho boj dopadl?

Srážka muže nakonec naštěstí dopadla dobře
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Včerejší pozdní večer přinesl boj o život třiadvacetiletého muže, který se pohyboval v oblasti pražského hlavního nádraží. Jak nakonec všechno dopadlo?

V pondělí v půl desáté večer museli zasahovat pražští hasiči na kolejích. Zpod vlaku vyprošťovali osobu, kterou srazila vlaková souprava v železničním tunelu u pražského Hlavního nádraží.

"Jednotka centrální stanice vyprostila osobu, která se zaklínila v podvozku vlaku, a předala ji ZZs. Následně hasiči pomohli s transportem pacienta do sanitního vozu," uvedl policejní mluvčí Martin Kavka s tím, že provoz byl na trati během zásahu zastaven a případ byl předán Policii České republiky.

Na místě kromě hasičů zasahovala také záchranná služba, která dostala ve 21:30 výzvu od SŽDC. "Požádali nás o spolupráci v rámci střetu osoby s vlakem. Dostali jsme do péče muže, ročník 1994, kterého jsme zajistili a následně při vědomí převezli do vinohradské nemocnice," potvrdila nám mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Okolnosti střetu jsou momentálně v šetření. Hodně se spekuluje především o tom, že by se mohlo jednat o pokus o sebevraždu. Vše je zatím ale stále ve fázi vyšetřování a policisté neposkytují detailnější informace.